Moda

Borna nosi najsmioniji proljetni stajling, a look je upotpunila platformama koje obožava!

  • Borna Kotromanić više nas ne iznenađuje modnim kombinacijama - znamo da možemo očekivati sve
  • Posebno su nas zaintrigirale platforme koje kraljica ekstravagancije u posljednje vrijeme često nosi
  • Riječ je o Versaceovom modelu koji se prodaje za oko 8000 kuna i očito su joj omiljeni komad

Borna Kotromanić svojim nas smjelim modnim kombinacijama ne prestaje oduševljavati! Njezini odabiri privlače pozornost kamo god se uputila, a ova obožavateljica eksperimentiranja modom s pravom nosi titulu "kraljice ekstravagancije":

Ovaj put gradom je prošetala u neobičnom spoju kratkoga kombinezona, bijele jakne i visokih potpetica. Jaknu smo imali prilike vidjeti i ranije, a riječ je o komadu čiji je donji dio ukrašen bijelim krzom. Ipak, nas su posebno oduševile cipele.

 | Autor: Pixsell Pixsell

U kombinaciji s plavim kombinezonom s dugim rukavima koji se veže oko vrata, ali kratkim hlačicama, Borna je prošetala bijele platforme marke Versace.

Riječ je o modelu La Medusa koji se na službenoj stranici modne kuće oglašava po cijeni od 1090 eura, što je nešto više od 8000 kuna.

 | Autor: Versace Versace

Borna ih je upotpunila odgovarajućim visokim čarapicama iste marke s dobro poznatim znakom brenda. "Subotnji đir!", napisala je ispod objave koju je podijelila i na svome Instagram profilu, a mnogi su joj pratitelji ostavljali komentare srca i čestitali na odabiru.

Platforme je prošetala i ranije ove godine i to u crnoj kombinaciji. Ispod njih obukla je crne dokoljenke, a monokromatski outfit se posebno istaknuo zahvaljujući kratkim crnim hlačicama.

Look je upotpunila crnom dolčevitom i crnom sportskom puff jaknom. Mnogi su joj pratitelji čestitali na odabiru i pohvalili kombinaciju. "Kakvo tijelo Borna ima", "Noge boli glava", "Obožavam", samo su neki od komentara ispod fotografija koje je podijelila. Obožavane je platforme nosila i u još jednoj ranijoj, Barbie kombinaciji, na ružičasti kombinezon s dugim rukavima i nogavicama.

"Barbie je uvijek moj izvor inspiracije", napisala je u objavi na engleskom jeziku. "B Barbie sve si zgodnija i zgodnija", poručili su joj pratitelji.

Možda vas zanima Mamac za poglede: Borna Kotromanić i od odlaska na tržnicu napravi modnu reviju! Rubrika Stars Stars

Obula ih je i za božićnu proslavu u kombinaciji s bijelim najlonkama i crvenom kratkom haljinicom. Posebno su se pak stopile u kombinaciji dugih i širokih bijelih hlača s decentnim prugicama i odgovarajućim sakoom.

Cijeli je look, kao i uvijek, zaokružila svojim neodoljivim i zaraznim osmijehom!

Photo: Pixsell

Komentari 0