Moda
borboleta x sovilj

BorboletaxSovilj suradnja: 5 narukvica i 2 ogrlice koje spajaju dizajne ova dva brenda

  • Borboleta x Sovilj suradnja donosi dvije ogrlice i pet narukvica
  • Ručno izrađene narukvice od svilenog konca ukrašena je prepoznatljivom Sovom
  • Sove su izrađene od poludragog kamenja u srebru oklopljenim 18-karatnim žutim ili ružičastim zlatom

Prijateljstvo koje je pretočeno u suradnju – slobodno tako možemo definirati suradnju između dva poznata hrvatska brenda nakita koji su zajedničkom kolekcijom proslavili deseti Borboletin rođendan.

BorboletaxSovilj | Autor: Instagram@lisasimppson Instagram@lisasimppson Borboleta je svoju popularnost prvenstveno postigla zahvaljujući jednostavnim i elegantnim komadima koji su instantno osvojili ljubiteljice mode. Decentne narukvice koje se izrađuju ručno od svilenog konca te poludragog kamenja i pozlaćenih materijala postale su pravi must have, a zaštitni znak Borboleta brenda je pozlaćeni leptir, što je ujedno i naziv brenda na portugalskom. Narukvice donose sreću pozlaćenim detaljima u obliku srca, zvijezde, djeteline i pera, a deset godina uspješnog rada proslavili su suradnjom s jednim od najvećih dizajnera nakita na ovim prostorima.

borboleta x nenad sovilj | Autor: Instagram@lisasimppson Instagram@lisasimppson Nenad Sovilj svoju maštovitost i viziju već više od desetljeća predstavlja domišljatim odabirom materijala i vještinom izrade nakita. Sovilj je karijeru započeo radom s prozirnom smolom, a od tada se okušao u radu sa zlatom i dragim kamenjem, mesingom, inoksom, bakrom te tkaninama poput pliša. Njegova dvanaesta kolekcija po redu, 'Sapiens' u kojoj je dominirala sova kao simbol mudrosti sada je oživjela u Borboleta varijaciji. Noseći sovu kao nakit, nosi se talisman koji nas intuitivno poziva na donošenje mudrijih odluka u svom životu, a prateći istu estetiku 'Sapiens' kolekcije, sada u Soviljevom komadu nakita mogu uživati svi.

borboleta x sovilj | Autor: Instagram@lisasimppson Instagram@lisasimppson Borboleta x Sovilj suradnja donosi dvije ogrlice i pet narukvica, a modeli dolaze u izdanju s poludragim kamenjem u srebru, oklopljenim 18-karatnim žutim ili ružičastim zlatom. Prekrasan i razigran dizajn idealan za sve sezone!

borboleta x sovilj | Autor: Instagram@lisasimppson Instagram@lisasimppson Možda vas zanima Savršeni detalji za najposebniji dan u životu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lisasimppson

Komentari 0