Moda

Savršeni detalji za najposebniji dan u životu

Borboleta nakit je uz vas i u najvažnijim trenucima u životu, stoga vam na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja, predstavljamo idealne kombinacije za vaš veliki dan.

Decentne narukvice s elementima srebra, zlata i poludragog kamenja te prepoznatljivim motivima poput leptira i srca dat će notu elegancije budućim mladencima i cijelom svadbenom slavlju.
Borboleta je tu da uveliča taj poseban dan i ostane kao trajna uspomena.

 | Autor: Borboleta Borboleta

Paketima su obuhvaćeni svi aspekti svadbenog slavlja - pronađite par narukvica koji savršeno simbolizira vašu ljubav, nabavite trendy nakit za momačke i djevojačke partyje, čaroban set koji obilježava sponu između mladenke i kume te idealne personalizirane uspomene za sve vaše uzvanike. Sve to uz besplatnu gravuru!

 | Autor: Borboleta Borboleta

Personalizirajte odabrane komade kako bi svaki element tog čarobnog događaja bio prema vašim željama. Svi paketi za svadbeni dan prožeti su karakterističnim motivima brenda te izrađeni od provjerenih, elegantnih materijala - plemenitih kovina na svilenom koncu.

 | Autor: Borboleta Borboleta

Borboleta slogan kaže “Happy girls are the prettiest“, a sitnice su te koje nas čine sretnima. Svaka mladenka želi obilježiti svoj svadbeni dan na poseban način, a Borboleta simbolizira ljubav i sreću kroz sitnice, stoga je riječ o idealnom elegantnom detalju koji ostaje kao vječna uspomena.

 | Autor: Borboleta Borboleta

Photo: Borboleta