Moda

Boje koje će savršeno istaknuti vaš preplanuli ten

Velika je istina da svi izgledamo bolje s osunčanim tenom, a kako još bolje istaknuti savršeno preplanulu kožu nego - odjećom pravilno odabranih boja!

Budimo iskrene: sve izgledamo bolje kad smo preplanule. Osunčana koža ima gotovo magični utjecaj na naš izgled, samopouzdanje i energiju kojom zračimo. I znaš što? Sunčeve zrake nisu jedino što ti može pomoći da izgledaš preplanulo i brončane puti.

Pravom izborom boje na odjeći istaknuti ćeš svoju ljetnu boju i izgledati još tamnije. Ako te zanima koje su to boje koje ćeš poželjeti nositi tijekom cijelog ljeta (bilo da ga provodiš na plaži ili u gradu), donosimo pregled najvažnijih...

Jarko ružičasta

Ovdje nema nikakvih iznenađenja, zar ne? Praktički sve varijante roze - od pastelnih pa sve do neon nijansa; učinit će tvoju kožu tamnijom. Ne kaže se bez veze "pretty in pink", a ako kojim slučajem u svoj ljetni kofer već nisi mentalno spakirala roze komade, možda da ipak razmisliš o njima.

 

These magical Mediterranean nights. 🙏✨🌙 #notebrookeinnice #butreallymonaco #grandprix

Objavu dijeli BROOKE CARRIE HIL (@brookecarriehil)

Žuta

Prava (pro)ljetna boja koja će savršeno komplementirati tvojoj osunčanoj koži. Sa žutim outfitom ne možeš pogriješiti, a ljeto jednostavno zove ove zabavne boje u tvojem ormaru.

 

Changed my mind I like this one better 🤦🏽‍♀️

Objavu dijeli Charlotte Emily Sanders (@charlotteemilysanders)

Narančasta

Možda i nije najjednostavnija boja za kombiniranje, ali zato ćeš obožavati narančastu u ljetnim mjesecima. Ovo je jedna od onih boja koje se ne možemo dovoljno nagledati i savršen je odabir ako tražiš idealnu morsku after beach kombinaciju.

 

Takin' in the Italian sun. ☀️ @soludos sneakers #adventurebeautifully / 📷 @grantlegan

Objavu dijeli JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Zelena

Često zapostavljena i pomalo zaboravljena, zelena je također jedna od boja u kojoj će tvoj ljetni ten doći u prvi plan. Zelena majica ili kratke hlačice naglasiti će sve brončane nijanse tvoje kože, a trebamo li ti reći da je ovo jedna od boljih boja koje možeš odabrati za svoj bikini?

Koraljna

Kao što koraljni ruž u sekundi podigne cijeli makeup look, isti će učinak imati i na tvoj ljetni outfit. Ova će boja tvoju kožu učiniti nijansu tamnijom čak i ako nisi netom bila na moru, što je čini odličnim izborom za vikend kombinaciju. zar ne?

 

Waiting for my 🍊juice in my @lpathelabel matching top and skirt from @fwrd. #fwrdtravels

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Tirkizna

Jesi primijetila kako pijesak uvijek izgleda zlatnije pored tirkizne boje mora? Da, upravo tako će izgledati i tvoja koža!

Bijela

Znamo, znamo, bijela nije tehnički boja, ali možda nam je i najdraža kad govorimo o naglašavanju tena uz pomoć odjeće. Kontrast koji će ova boja stvoriti uz tvoj osunčani ten učinit će te pravom brončanom božicom. 

 

Perfect everything😍 @chrisellelim @camilacoelho #FWRDtravels @fwrd

Objavu dijeli Raissa Gerona (@raissagerona)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0