Moda
Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić vrlo je elegantna u haljini domaćeg brenda Elfs i sa srebrnim modnim dodacima

  • Bojana Gregorić Vejzović jednostavno ne griješi u modnim odabirima. I točka
  • Ne da ju ne može nitko uhvatiti u lošoj kombinaciji, nego se uvijek istakne u pozitivnom smislu
  • Plavu Elfs haljinu nosi s torbicom također hrvatskog brenda. Pohvala za kupujmo hrvatsko kombinaciju

Glumica u objavi na Instagramu nije napisala kamo se na ovoj, očito i dalje morskoj destinaciji, zaputila tako skockana, ali efekt je wow! Vitkoj Bojani sve dobro stoji, pa tako i ova haljina domaćeg modnog dvojca koji čine Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, a zaslužni su za sve dizajne svog brenda Elfs. 

Riječ je o satenskoj midi haljini na preklop koja ima izazovan izrez, a na prodajnoj stranici brenda može se pronaći prod imenom Edyta. U indigo plavoj boji lako upada u oči, a model nas je podsjetio na drugu Elfs haljinu, crvenu Cornelia haljinu koju je Lejla Filipović odabrala za promociju svog sina Dina. 

Elfs haljina Edyta | Autor: elfs.hr elfs.hr

Haljina Edyta, Elfs, 2000 kuna

Uz ovu elegantnu haljinu Bojana je odabrala srebrne modne dodatke, sandale s remenčićima i svoju omiljenu torbicu. To jest jednu od tri torbice omiljenog brenda koje nosi već dvije, tri godine. Riječ je o također hrvatskom brendu torbica malaGbag koji nose i druge hrvatske zvijezde što možeš vidjeti na njihovom Instagram profilu...

Najpopularniji im je ovaj piramidalni model, a glumica posjeduje čak tri komada u različitim bojama, zlatnoj, srebrnoj i crnoj.  

Photo: Instagram@bojana.g.v

Komentari 0