Moda

Bojana Gregorić pokazala kako 'reciklira' odjeću otprije 10 godina, a ima i trik kako je čuvati

  • Modni stil  Bojane Gregorić koja se poigrava klasičnim i trendi komadima mnogi ocjenjuju čistom peticom 
  • Svojim pratiteljima pokazala je i kako voli reciklirati komade odjeće koji su stari 10 godina
  • Usput je otkrila trik svoje mame za čuvanje odjeće za sve one kojima smeta jak miris lavande ili drugih preparata

Bojana Gregorić Vejzović ne krije svoju ljubav prema modnim krpicama i često se dogodi da prošeta trendi komad u kojeg se odmah zaljubimo. Odavno je dokazala kako ima smisla za modu s kojim se, baš kako treba, ponekad i poigra. Kako je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu, u tu svrhu ne libi se ni reciklirati odjevne komade od prije desetljeća koji se sada ponovo vraćaju u modu. Na fotkama starima cijelo desetljeće, 48-godišnja glumica pokazala je kako to može uistinu biti dobitna kombinacija.

Možda vas zanima Kakva ljepota! Bojana nosi čizme koje smo joj odmah poželjele ukrasti! Rubrika Moda Moda

‘’Moda se definitivno vrti u krug, imam dovoljno godina da to mogu tvrditi! Ovo su fotke stare 10 godina, košulje s mašnama, hlače širokih nogavica, čizmice do gležnja... Volim reciklirati i nositi stare omiljene komade odjeće, a to znači da ih treba znati čuvati. Jaki mirisi koji preplave ormare bilo da su lavanda ili koji drugi, znaju me i zasmetati’’, napisala je glumica. 

Svim ljubiteljicama mode koje vrijedno grade svoju kolekciju, lijepa glumica otkrila je i trik svoje majke za čuvanje odjeće. 

‘’Postoji starinsko rješenje - kesteni! One divlje, iz parka, malo properem i stavim u ormar, po džepovima, između džempera, a između one robe koja vam duže stoji stavite novinski papir. Trikovi moje majčice koja mi je sačuvala neke svoje prekrasne stvaričice, a takvi komadi robe danas su unikat koji me baš, baš veseli!’’, napisala je Bojana. 

Glumica je svojim trikom pobudila zanimanje svojih pratiteljica, ali je usput pobrala i mnoštvo komplimenata za svoj izgled. 

Možda vas zanima Evo zašto ne bi trebala pratiti trendove i kupovati ono što je trenutačno u modi Rubrika Life&style Life&style

‘’I ti si kao tvoja odjeća , jednako dobro izgledaš i sad i prije 10 godina’’, ‘’Kako si lijepa’’, ‘’Hvala za trikove, prelijepa uvijek, draga Bojana’’, ‘’Bojana prekrasna, definitivno vam sve stoji’’, ‘’Super ste u svim izdanjima’’, ‘’Kako si zgodna’’, samo su neki od komentara. 

Bojana je ranije medijima priznala kako najviše voli dobre cipele, tobe i kaput. 

‘’Često biram po principu klasične bezvremenske ljepote i kvalitete, a ne trenutačnog modnog 'must have' momenta, zato mi za te stvari nije žao izdvojiti iznos, dok za ostale krpice znam biti više nego štedljiva', izjavila je svojedobno glumica. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0