Moda

Bojana Gregorić kraćahnom haljinom, poput marame, definitivno ostaje u ljetu. A priskrbila je i dosta komplimenata

  • Bojani Gregorić Vjezović ne možete naći loš outfit, ni da se trudite
  • A ljeto ju očito inspirira. I na godišnjem odmoru je sređena, a komadi koje nosi zaslužuju da ih se istakne
  • Što vrijedi i za ovu haljinicu koja skuplja komplimente, a priskrbila ih je i Bojaninim dugim nogama

Jel da je malo tužno, ljeto samo što nismo ostavili iza sebe. Nekima cure zadnji dani godišnjeg, neki su se već vratili na posao, najavljena je promjena vrmena, zahlađenje... Šmrc! No ne moramo pristati na to. Ni Bojana Gregorić Vejzović nije pristala! A njezina nas je objava uvjerila da i sami pokušamo što duže ljeto zadržati ovdje negdje blizu nas. Makar modno...

"Brojimo još sitno, al' nek' nas je tu još malo" napisala je glumica dodavši emotikone sunca i vala.

A nama ni malo zavisti što još uživa u morskim radostima nije moglo pokvariti veseli dojam ove fotografije - Bojana ispred zida (očito u Opuzenu) sa šašavim muralom kojim dominira intenzivna plava boja i u šarenoj, veseloj haljinici, tako kratkoj da ne znate je li haljina ili top. Ili haljina ili marama koju je nehajno prebacila oko vrata? Uglavnom, američki izrez oko vrata, uzorak koji je spojio sve moguće boje, a završetak tj. donji rub u obliku balon haljine.

Ova šarmantna haljinica koja vrišti "ljeto!" i "odmor!", otkrila je Bojanine vitke noge (komplimenti pljušte u komentarima, "noge do poda" i slično), a mi se osim njezinoj vitkosti i lijepom izgledu divimo i outfitu. Uz nju su i slamnati šešir, ravne sandale, super pink torbica - i osmijeh, kao i uvijek.

Možda vas zanima Bojana Gregorić izgleda sjajno u narančastoj haljini koju sad lovimo na veeelikom sniženju! Rubrika Moda Moda

A dala nam je Bojana i rezime cijelog ovog ljeta, što se jelo, što se nosilo, gdje se bilo i skim se družilo:

Pa još malo možemo, između ostaloga, uživati i u njezinim modnoim kombinacijama. A... znači li ova objava da je sad stvarno kraj? 

Photo: Instagram@bojana.g.v

Komentari 0