Moda
1/13

Bojana Gregorić u haljini s prorezom

U subotu 16. kolovoza je u sklopu jubilarnog 20. Sarajevo Film Festivala održana regionalna premijera filma ‘Otok ljubavi’, redateljice Jasmile Žbanić. Redateljici Jasmili Žbanić  pridružila se ekipa filma, a posebno je zablistala Bojana Gregorić.

Bojana Gregorić nosila je dugu crnu večernju haljinu modnog dvojca eNVy Room. Haljina visokog proreza na donjem dijelu i sa zanimljivim gornjim dijelom od čipke bila je jedna od najzapaženijih kreacija na crvenom tepihu te je odlično istaknula Bojaninu figuru. Uz nju je kombinirala peep-toe salonke, mali sjajni clutch te raskošne viseće naušnice koje su se istaknule zahvaljujući podignutoj kosi.

 | Autor:

Redateljica Jasmila Žbanić odlučila se za hrabru kreaciju Juraja Zigmana. Gornji dio s aplikacijama u obliku životinja, voća i cvijeća plijenio je jednako pažnje kao i donji lakirani dio crvene boje. Uz ovako hrabru haljinu, Jasmila je kombinirala retro mačkaste naočale i crne lakirane salonke na nešto deblju petu te na taj način stvorila retro look s pomakom.

 | Autor:

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0