Moda

Blitva, irisi, morske zvijezde... Borovo ima Startas tenisice s novim šarmantnim motivima

Ima li jednostavnijeg načina za podići modnu kombinaciju od nošenja tenisica u zabavnim bojama i živahnih uzoraka? Mi mislimo da nema! Uz jednostavan dodatak, kao što su tenisice u boji, cijela modna kombinacija dobije nov, svjež izgled. Borovo Startasice su jedne od najpopularnijih zabavnih modela tenisica, a sada su u ponudu stigli novi modeli. Koliko su vječne i bezvremenske govori i činjenica da su u ponudi od 1976. godine, a izrađene su od prirodnih materijala. Tradicija se nastavlja, ali s modernim zaokretom kakav je popularan za Borovo. Čini nam se da su novi modeli otkačenije od svih koje smo do sada imali priliku vidjeti, a s njima na noga ćeš privlačiti sve poglede.

Startas Milk

Klasičan oblik Startas tenisica i jedan od najumjerenijih za sve one koji nisu ljubitelji dizajna i boja. Milk model dolazi u bež boji sa sivim detaljima, a cijena im je 35,95 eura. 

Foto: Borovo, Milk model | Autor: Foto: Borovo, Milk model

Startas Blitva

Može li zabavnije od ovoga? Blitva je naše omiljeno ljetno povrće, a sada ga možemo nositi i na svojim cipelama. Ako tražiš tenisice u zelenoj boji, ovo je originalan model, onako kako samo Borovo zna. Cijena Blitva Startasica je 35,95 eura. 

Foto: Borovo, Blitva model | Autor: Foto: Borovo, Blitva model

Startas Iris

Ako ti je blitva model previše zelene boje, Iris je prekrasan spoj ljubičaste i zelene. Ovo lijepo cvijeće zaista izgleda ženstveno, a spoj boja je nosiv na sve. Ove Startasice možemo zamisliti na lepršave ljetne haljine. Cijena Iris Startas modela je 35,95 eura.

Foto: Borovo, Iris model | Autor: Foto: Borovo, Iris model

Startas Školjke

Sakupljanje školjki u pijesku jedna je od naših omiljenih ljetnih aktivnosti. To nas opušta i veseli, a sada ih možemo nositi i na tenisicama. Jedan od forma novih modela Startasica su školjke. Ovaj slatki model je u bež boji i na sebi ima crteže raznih školjaka u modroj boji. Možemo se zamisliti u njima tijekom ljeta, a cijena im je 35,95 eura.

Foto: Borovo, Školjke model | Autor: Foto: Borovo, Školjke model

Startas morske zvijezde

Za sve one ljubiteljice modnih tenisica, ovo je savršen par za ljeto. Na tamno plavoj boji koja podsjeća na dubinu mora, ušivene su bijele zvjezdice. Može li slađe? I njihova cijena je 35,95 eura.

Foto: Borovo, Morske zvijezde model | Autor: Foto: Borovo, Morske zvijezde model

Startas Tennis

Startasice su prvo nastale kao obuća za stolni tenis i očito se vraćaju svojim korijenima s ovim modelom. Tennis model je u ružičastoj boji, a na sebi ima nacrtan reket, a posebno nam se sviđaju i roze vezice. U eri tenniscorea, ultimativni su trend, a cijena im je kao i ostalima 35,95 eura.

Foto: Borovo, Tennis model | Autor: Foto: Borovo, Tennis model

Možda vas zanima Borovo Startas tenisice su nas podsjetile na adidas Samba model, a broj će naći i djevojke s većim stopalom Rubrika Moda Moda

 

 

 

Photo: Borovo

Komentari 0