Moda 23. prosinca 2022.

Blagdanska lista želja iz Prahir Fine Jewellery

Prahir
Promo. Prahir će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

Zakoračili smo u najljepši period u godini kada želimo našim najbližima darovati nešto posebno. Ponekad je teško odabrati upravo onaj poklon koji će biti odraz naših misli, najljepših želja i emocija.

Kako zapravo ostaviti jedinstven potpis i darovati nešto savršeno? Odgovor je jednostavan – darujte nakit!

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena. Od davnina je nakit mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi.

Editorijal za blagdansku kolekciju nakita sniman je uz poznata lica - Martina Vuletić, Nabilah Harron i Ivana Mišković pod budnim okom omiljenog modnog fotografa Marka Gregurića. Dobar nakit bezvremenski je klasik.

Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine, ističu iz Prahir Fine Jewelleryja, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

Posebna čarolija svake godine ispuni prosinac. Ukrašene gradske ulice, pregršt dobre energije koja se osjeti u zraku, više se smijemo, više se veselimo i više se brinemo kako u moru poklona izabrati onaj koji će biti odraz naših misli, emocija i želja. Nakit, kao najmoćniji ženski nakit najbolji je izbor. Inspiraciju potražite u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama, do 31.12 kupujte po posebnim popustima i to do 35% na zlatni nakit i do 50% na srebrni nakit koji se odobrava na sve kolekcije.

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir. Njihova priča seže u davnu 1971. godinu kada je gospodin Dražen Prahir, zaljubljenik u nakit, započeo svoj put kao majstor zlatar. Danas tvrtku vode njegovi sinovi koji su se vrlo brzo pozicionirali kao vodeći proizvođači nakita u Hrvatskoj i kao izvoznici vjenčanog i zaručničkog prstenja u više od 10 europskih država. Saznajte više na Instagramu i Facebooku.

Odaberite nakit koji će biti odraz Vaših emocija i Vašeg stila.

 | Autor: Promo Promo

Komentari 0