Moda

Bijele, krem ili čizme boje bijele kave su ovosezonski hit - ovih 5 modela podižu svaku kombinaciju

  • Bijele čizme su hit ove sezone i kod svakog brenda naći ćeš makar jedan model
  • Moramo priznati da zbilja dižu svaku kombinaciju. Ima ih u raznim modelima - od niskih do visokih, a najpopularnije su one s debelim, robusnim đonom
  • Izvukli smo 5 različitih modela svjetlih čizmi koje mogu osvježiti svaku kombinaciju

Ove sezone sigurno si u izlozima i na web shopovima primjetila jednu novinu po pitanju čizmi. Iako je crna boja standard i "must have" svakog ormara pa tako i onog s cipelama, ove godine su apsolutni hit ravne čizme s robusnim đonom svijetlih nijansi - od čisto bijele, preko boje kave do karamel boje. Svjetle čizme ovosezonski su hit i gotovo da nema brenda koji u ponudi nema barem jedan model bijelih čizama, bilo da je riječ o visokom ili niskom modelu, kaubojkama ili klasičnim lakiranim čizmama. Moramo priznati da zbilja podižu svaku kombinaciju i sigurni smo da će svatko pronaći idealnu varijantu za sebe.

Izdvojili smo top 5 modela koje smo našli u trgovinama i web shopovima. 

1. Vamsko - srednje visoke čizme s robusnim džonom

Finski dizajn, talijanska izrada - Vamsko webshop ima ogroman izbor čizmi u koje ćeš se momentalno zaljubiti, a imaju i desetak svjetlih modela. naš favorite su srednje visoke čizme boje bijele kave. Cijena 199,00 EUR ili 1496,50 kn. 

 | Autor: Vamsko Vamsko

2. Stradivarius - Visoke gumene ravne čizme

Model dolazi u crnoj, smeđoj, zelenoj i boji kave. Nama je boja kave i najljepša te ih možemo zamisliti u brojnim kombinacija, a najbolje izgledaju upravo kad se nose s haljinama. Cijena 379, 90 kn.

Ulična moda u centru Zagreba Možda vas zanima Tri zgodne cure u Zagebu i Zadru isfurale su trendi bijele čizme - ali čiji je styling bolji? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius

3. Bershka - niske čizme s gumenim đonom

Čizmice s gumiranom platformom u krem boji naći ćeš u Bershki za 299,90 kn. 

 | Autor: Bershka Bershka

4.H&M 

U H&M-ovoj kolekciji bijelih čizmi najviše su nam se svidjele ove kratke na vezanje. Cijena 49 EUR ili 368,50 kuna. 

 | Autor: H&M H&M

5. Zara - kožne čizme s visokom potpeticom

Zara u kolekciji ima nekoliko modela bijelih i krem čizmi, od onih kraćih i robusnih do elegantnijih na visoku petu poput ovih. Cijena 999,90 kn. 

Najlonke s uzorkom su veliki hit. Odabrale su ih brojne prolaznice i nisu pogriješile

 | Autor: zara zara

Photo: None

Komentari 0