Moda
bijela košulja

Bijela Reserved košulja sve je samo ne obična. Izuzetno elegantna čak i nakit čini suvišnim

  • Bijela košulja osnovni je dio ormara, a ovakva, s pomakom doista je izniman komad
  • Idealna za poslovne prilike, ali jednako je šarmantna u casual izdanjima
  • Ove sezone nosimo košulju uz koju ti ne treba nakit

Postoje neki komadi u našem ormaru koji su idealni za sve prilike i idu uz sve kombinacije. Kvalitetan baloner, dobre traperice, crne salonke i – bijela košulja. I upravo uz sve navedene komade bijela košulja izgleda jednako dobro kao i uz pencil suknje, cargo hlače, midi suknje… Da, bijela košulja je esencija svakog ormara, a sada dolazi u otkvačenoj verziji uz koju ti nije potreban nakit!

bijela košulja | Autor: Reserved Reserved
Naime, brend Reserved oduševio je svojom verzijom klasične bijele košulje s odmakom koju možeš nabaviti po cijeni od 239,90 kuna.  Pomalo strogi kroj ublažavaju dugi rukavi koji idu u lagani puf, ali ono što osvaja na prvi pogled su ukrasni gumbi u zlatnoj boji s detaljima u vidu bisera i štrasa.

Gumbi nas automatski vraćaju u rane devedesete kada su se upravi ovakvi modeli nalazili na sakoima s prenaglašenim ramenima, dramatičnim svilenim košuljama, ali nisu nedostajali ni kao detalji na naušnicama.

Možda vas zanima Ne, nije bež ni bijela! Evo koja boja grudnjaka se neće prozirati ispod bijele majice Rubrika Moda Moda

bijela košulja | Autor: Reserved Reserved

Sada se vraćaju u malo blažoj i nježnijoj verziji na košulji, a prednost je što sav fokus odlazi na gumbe kao vodeći detalj. Tanka i decentna zlatna narukvica ili neutralni sat nisu naodmet, ali uz ovakvu košulju radije biraj upadljiviji donji dio stylinga poput ružičastih hlača na crtu i jednostavnih sandala za dnevnu kombinaciju.

bijela košulja | Autor: Reserved Reserved

Za večernji izlazak, košulja će izgledati sjajno uz crnu usku satensku suknju, visoke sandale koje se vežu oko gležnja i seksi crveni ruž! Slobodno nabaci i statement zlatne naušnice kao pravu odu devedesetima! Jer bijela košulja već dugo nije bila ovako cool.

lidija lešić Možda vas zanima Lidija Lešić zna kako nositi bijelu boju, ali i kako odabrati fantastičan šešir Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0