Moda

Bershka, što je ovo, zaboga? Nova kolekcija vrvi osebujnim komadima trapera koji puuuuno otkrivaju

  • U novoj Bershkinoj kolekciji trapera pronašli smo komade na koje malo tko može ostati ravnodušan
  • Riječ je o trapericama, jaknama i prslucima neobičnog dizajna, koje krase upečatljivi prorezi
  • Radi li se ovdje o modnom ludilu ili sjajnom primjerku 'clickbait mode' saznaj u nastavku

Španjolski brend ulične mode Bershka predstavio je mini kolekciju nazvanu 'Denim & Denim' koja donosi niz osebujnih komada trapera. Mahom je riječ o dvobojnim komadima nastalima kombiniranjem različitih nijansi ovog popularnog materijala. Na njih će se zasigurno odlučiti dame koje ne zaziru od upečatljivih 'statement' komada.

Možda vas zanima Ovaj model traperica iz 90-ih doživio je veliki povratak, a izvrsno stoji ženama svake građe tijela Rubrika Moda Moda

No, posebnu pažnju plijene komadi iz ove kolekcije koji su ukrašeni dodatnim prorezima. U ponudi su se tako našle dvobojne traperice mom kroja s prorezima na bedrima, a tu su i ravne traperice vrlo visokoga struka s nešto suptilnijim prorezima na bokovima. Cijena oba modela iznosi 230 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: ravne traperice (229,90 kuna), dvobojne traperice (229,90 kuna)

Naš "neobični" favorit zasigurno je dvobojna traper jakna s prorezima u razini laktova za koju ćeš trebati izdvojiti 300 kuna. Doista, riječ je o komadu u koji se na našim ulicama viđa svaki dan, a u jednom takvom nedavno je prošetala i prolaznica čijeg se stajlinga možeš prisjetiti upravo ovdje.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjer: jakna (299,90 kuna)

Možda vas zanima Bijele traperice nisu samo za ljeto, nose se i u zimskoj varijanti! Stajling ove prolaznice to i potvrđuje Rubrika Moda Moda

Nadalje, u više je navrata napomenuto kako su prsluci doživjeli veliki modni povratak pa dizajneri nisu propustili u ovu mini kolekciju uvrstiti i dva primjerka traper prsluka s prorezima koji dolaze u dužoj i kraćoj verziji.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: duži prsluk (279,90 kuna), kraći prsluk (228,90 kuna)

I dok su neki s oduševljenjem dočekali ovako 'pomaknuti' kolekciju, drugi izražavaju zgražanje te navedene modne komade smatraju neukusnima. No, uvrštavanje ovih naizgled kontroverznih modnih komada u novu kolekciju ne čudi ako uzmemo u obzir da je riječ o provjerenom mehanizmu privlačenja pažnje.

Naravno, svaka roba ima svog kupca te je neminovno da će neki kupiti ove komade jer im se sviđaju ili jer uz njihovu pomoć žele izazvati određenu reakciju. Ipak, spomenuti komadi sjajan su prikaz takozvane 'clickbait mode', osmišljene prvenstveno radi privlačenja pažnje. U ovom slučaju i loš publicitet je dobar publicitet. P.S. Nećeš vjerovati što sve modni brendovi rade da bi privukli tvoju pažnju.

Photo: miss7

Komentari 0