Moda

Baš poput Franke - u Zari smo pronašli 3 verzije njezine divne haljine

Odnedavno najljepši bračni par ponovno je zajedno u Moskvi, a Franka jednostavno blista!

Nakon kratkog godišnjeg odmora u rodnom Rapcu Franka Batelić se vratila suprugu Vedranu Ćorluki u Moskvu. Vedran je u ozbiljnim nogometnim pripremama sa svojim klubom Lokomotiv, a u novoj sezoni mu se pridružila i prelijepa supruga. Ispod slike je Ćorluka napisao "Gospodin i gospođa uživaju u moskovskom suncu", te dodao hashtaga #faliOski. Nadamo se da će im se njihov shiba inu Oskar pridružiti u ruskoj prijestolnici kako bi mala obitelj bila potpuna!

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Lijepi zaljubljeni par ne skida osmijeh s lica, a za Franku možemo s punim pravom zaključiti kako svakim danom sve bolje izgleda. U cvjetnoj haljini tamne podloge i zanimljivih puf rukava izgledala je poput prave glazbene dive iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Tom pomalo pin up looku samo su dodatno pomogle bijele sunčane naočale mačkastih okvira.

Možda vas zanima Gdje to uživaju Franka Batelić i Vedran Ćorluka? Rubrika Stars Stars

Ako ti se sviđa haljina poput Frankine, savjetujemo ti da skokneš do Zare ili pregledaš njihovu on line ponudu. Doista, ove sezone ima pregršt cvjetnih haljina tamne podloge u stilu "dark romance", kako ga uvriježeno nazivaju dizajneri. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp SVE: Zara, 299 kn

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0