Moda
francuski stil

Baš poput Francuskinja! Sedam detalja za idealan ljetni styling

  • Francuskinje osvajaju svojim nepretencioznim, a besprijekornim stilom
  • Ljetne kombinacije upotpunjuju uz nekoliko jednostavnih, ali efektnih detalja
  • Velike torbe, šik naočale i razigrane ogrlice samo su neki od komada kojima možeš podići svoj look

Detalji čine razliku, a Francuskinje to jako dobro znaju! Kraljice stila koje svojom lakoćom kombiniranja klasičnih stilova i trendovskih komada uvijek inspiriraju ljubiteljice mode. I ne samo to! Francuskinje su se pretvorile u sveobuhvatni trend pa tako mnogi slijede njihovu životnu filozofiju i izvan domene odijevanja, na primjer kako s 50 izgledati tako mladoliko te zašto su Francuskinje uvijek mršave...

francuski stil | Autor: Instagram@lescolonnesdesarah Instagram@lescolonnesdesarah

A ovoga ljeta biraju jednostavne, ali efektne modne dodatke s kojima postižu iznimno elegantne i klasične kombinacije s toliko šik i neodoljivim odmakom!

torbe košare Možda vas zanima Pletena torba košara je vječni ljetni trend, a ovo su najbolji modeli sezone Rubrika Moda Moda

Torbe košare

francuski stil | Autor: Instagram@offtomilano Instagram@offtomilano

Jedan od najvećih trendova sezone zasigurno su torbe košare koje su prve isfurale, naravno, Francuskinje. Iako ove dame lojalno nose svoje torbe izrađene od ratana i vrbe tijekom cijele godine, neizostavan su komad u ljetnim mjesecima.

Svilene marame

francuski stil | Autor: Instagram@release_the_kraken_tattoo Instagram@release_the_kraken_tattoo

Kako najbolje ukrotiti kosu nego pomoću marame? Bez obzira na to radi li se o odlasku na plažu, vožnju skuterom ili odlazak na romantičnu večeru, svilene marame prekrasan su chic detalj.

Retro sunčane naočale

francuski stil | Autor: Instagram@marinamtaa Instagram@marinamtaa

Općenito govoreći, francuska estetika podosta je inspirirana sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, pa tako i modni detalji. Sunčane naočale retro stila s velikim četvrtastim okvirima odlično se nadovezuju uz svaki modni izričaj i uvijek izgledaju elegantno i profinjeno.

Ogrlice od perlica

francuski stil | Autor: Instagram@jo_maker_ Instagram@jo_maker_

Dašak razigranosti dolazi uz zabavan nakit koji nas vraća u tinejdžerske dane. Ogrlice izrađene od šarenih perlica, ali i elegantnih bisera odličan su način za injekciju boja i opuštenosti u svakodnevne lookove. A posebno dobro izgledaju tanke ogrlice nanizane u više slojeva!

Espadrile na petu

francuski stil | Autor: Instagram@elodieromy Instagram@elodieromy

Uz torbe košare, espadrile su još jedan stilski stereotip koji Francuskinje obožavaju već desetljećima.  A sasvim je jasno zašto – espadrile u trenu svaku modnu kombinaciju pretvaraju u elegantan look, vizualno izdužuju noge, a uz sve to su i iznimno udobne!

francuski stil Možda vas zanima Francuskinje su kraljice stila, a ovo je pet ljetnih stvari koje uvijek imaju u ormaru! Rubrika Moda Moda

 Remen boje konjaka

francuski stil | Autor: Instagram@fentybeauty Instagram@fentybeauty

Dobro odabran remen može učiniti svaki outfit naizgled učiniti luksuznijim i skupljim, a to je pravilo koje Francuskinje jako dobro poznaju. Ljeti zamjenjuju svoje remenje iz crne za boju konjaka i modele koji dodatno naglašavaju struk i siluetu.

Scrunchie gumice za kosu

francuski stil | Autor: Instagram@small.tattoos Instagram@small.tattoos

Velike i glomazne gumice za kosu poznate kao scrunchie vratile su se na velika vrata, a Francuskinje ih naprosto obožavaju! Ipak, ne pretjeruj kod odabira boja kako ne bi dobila djetinjast look, već biraj osnovne boje i uskladi boju gumice s bojama svog stylinga.

Photo: Instagram@jeannedamas

Komentari 0