Moda

Baršunasti sako je veliki hit i izgleda kraljevski, pronašli smo 9 najljepših modela

  • Baršun je ultimativna zimska tkanina čija se elegancija, mekoća i udobnost odražava u svakom odjevnom predmetu izrađenom od ovog materijala
  • Osim baršunastih haljina i odijela, ove zime viđamo i mnogo baršunastih sakoa, a posebno u jarkim bojama
  • Iz trenutnih kolekcija modnih brendova izabrale smo najljepše baršunaste sakoe u bojama savršene za sve zimske prigode!

Velvet je raskošni materijal sinoniman jesenskom i zimskom razdoblju, a naročito ga volimo nositi u svečanijim prigodama i na blagdanskim partyjima. Svakom outfitu daje dozu posebnosti, neovisno o tome o kojem se baršunastom komadu radi. Mekan i ugodan, baršun izgleda sofisticirano i skupocjeno te je savršen odabir za mnogobrojne zimske prilike.

baršunasti sako u boji | Autor: Zara Zara baršunasti blejzer uz tijelo

Uz haljine i cijela odijela od baršuna, ove se sezone u kolekcijama modnih brendova posebno ističu baršunasti sakoi, koji jednako dobro izgledaju u kombinaciji s malom crnom haljinom ili onom pletenom midi duljine, ali i u kombinaciji s trapericama, za više casual kombinaciju u koju također možemo uklopiti baršunasti sako. 

Mekana i sjajna tkanina baršunastog sakoa uvijek izgleda chic te podiže outfit u trenu, čineći sako od baršuna jednim od nezamjenjivih dijelova zimske garderobe. 

baršunasti sako u boji | Autor: Mango outlet Mango outlet baršunasti blejzer

oversize blejzer boxy kroja Možda vas zanima Oversize blejzeri boxy kroja omiljeni su zimski komad it djevojaka Rubrika Moda Moda

baršunasti sako u boji | Autor: Instagram @cristorres_1 Instagram @cristorres_1 baršunasti sako u boji

Ove sezone baršunasti sakoi dolaze u raznim nijansama, a uz klasičnu crnu, viđamo i bogate nijanse plave, raskošne tamnozelene, ali i jednu od najpopularnijih boja sezone - upečatljivu fuksiju

baršunasti sakoi u bojama | Autor: Zara/Mango Zara/Mango Zara, baršunasti blejzer s gumbom, (699,90 kn); Zara, baršunasti sako uz tijelo, (699,90 kn); Mango, baršunasti sako od odijela, (599,90 kn)

Iako će se uobičajene nijanse crne ili sive možda lakše uklopiti u pojedine stylinge, baršunasti sakoi u bojama svakako će se više istaknuti te biti pravi statement komad.

baršunasti sakoi u bojama | Autor: MyTheresa/Patrizia Pepe MyTheresa/Patrizia Pepe Golden Goose, baršunasti sako s duplim kopčanjem, (sad 3.576,86 kn); Patrizia Pepe, sako od baršuna s pojasom, (2.636,00 kn); Isabel Marant, Haneva baršunasti sako, (6.662,79 kn)

Osim raznih boja, u ponudi su i različiti modeli baršunastih sakoa, među kojima svatko može izabrati svoj omiljeni kroj. Od strukiranih, do ravnih i oversize krojeva, sakoa ukrašenih pojasom ili dvostrukim redom ukrasnih gumbiju, u trenutnoj ponudi high street i luksuznih brendova, vjerujemo da će svatko pronaći savršen baršunasti sako za sebe!

baršunasti sakoi u bojama | Autor: Zara/H&M/Reserved Zara/H&M/Reserved Zara, baršunasti blejzer uz tijelo, (699,90 kn); H&M, baršunasti blejzer, (1.131,98 kn); Reserved, sako od rebrastog baršuna, (399,90 kn)

Margot Robbie Možda vas zanima Minimalan trud, maksimalan učinak: jednostavan outfit obožavaju nositi i Margot Robbie i Hailey Bieber Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @mango

Komentari 0