Moda
baršunaste haljine

Baršunaste haljine savršene su za posebne prigode tijekom zimskih mjeseci, evo izbora iz dućana

  • Baršun je omiljeni materijal jesenske i zimske sezone, koji spaja eleganciju s toplinom i udobnošću
  • Većinom je rezerviran za posebnije prilike i baršunaste haljine idealne su za blagdanske partyje 
  • U ponudi high street i luksuznih brendova pronašle smo najljepše modele baršunastih haljina!

Baršun se oduvijek povezuje s hladnijim mjesecima te je rezerviran za posebnije prigode, budući da je jedan od rijetkih materijala koji istodobno mogu pružiti toplinu i udobnost, zajedno s elegancijom, stoga je idealan za jesensku i zimsku sezonu.

baršunaste haljine | Autor: Instagram @lucyswhims Instagram @lucyswhims

Posebno ga volimo nositi i prilikom blagdanskih prigoda i partyja, što je razdoblje koje nam je sve bliže. Topao i mekan, baršun je materijal koji oduvijek asocira na jesen i zimu, a svakom outfitu daje dozu posebne elegancije.

baršunaste haljine | Autor: Instagram @hannahstraffordtaylor Instagram @hannahstraffordtaylor

Razni modeli koje trenutno možemo pronaći u trgovinama, osim klasičnih tamnih i zagasitih nijansi, poput crne, tamnoplave, bordo ili tamnozelene, dolaze i u svijetlijim nijansama, neuobičajenima za baršun, što ih čini doista posebnima.

Ulična moda Možda vas zanima Krzneni, predimenzioniran i s ogromnim uzorkom - kaput smo snimili na špici i pohitali u Sinsay... Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia (@lydiamillen)

Baršun je udoban materijal koji se dobiva od svile ili pamuka te je ugodan za nošenje neovisno o dizajnu odjevnog predmeta. Mini i midi haljina najpopularnije su među izborima za party prigode, a dolaze i s raznim dodacima, poput perja, ukrasnih gumbiju ili nabranih detalja i izreza na neočekivanim mjestima.

baršunaste haljine | Autor: Karen Millen/Farfetch/Mango Karen Millen/Farfetch/Mango Karen Millen, mini baršunasta haljina s perjem, (1297,73 kn); Amen, nabrana baršunasta haljina, (2383,93 kn); Mango, baršunasta haljina na preklop, (199,90 kn)

Moderne siluete baršunastih haljina odišu sofisticiranošću i glamurom savršenim za svečane prigode tijekom zimskih mjeseci. 

baršunaste haljine | Autor: Mango/Zara/Farfetch Mango/Zara/Farfetch Mango, baršunasta haljina s puf rukavima, (249,90 kn); Zara, haljina od baršuna s ukrasnim gumbima, (279,90 kn); Rotate, baršunasta haljina s točkicama, (1734,10 kn)

Jednostavna elegancija baršunastih haljina predivno će se slagati s visokim čizmama, ali i s popularnim cipelama na petu s kopčom ukrašenom kristalićima, a elegantan kaput savršeno će upotpuniti kombinaciju.

baršunaste haljine | Autor: Mango/Zara/Farfetch Mango/Zara/Farfetch Mango, nabrana baršunasta haljina, (199,90 kn); Zara, košulja haljina od baršuna, (299,90 kn); Patrizia Pepe, baršunasta haljina na jedno rame, (807,22 kn)

Možda vas zanima Mangove cipelice s kristalima koje idu i na traperice i na haljine su rasprodane, no sad su se vratile na zalihe Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @lucyswhims

Komentari 0