Moda

Balerinke, modna zapovijed ovog proljeća

Balerinke ove godine imaju svoj veliki „come back“ i postale su nezaobilazni dio ženske proljetne garderobe.

Mnogo je razloga zašto su balerinke nezaobilazan komad obuće za žene, a udobnost i svestranost samo su neke od prednosti. One su ove sezone totalni hit, a na mass-shoes.com već možete pronaći najnovije kolekcije prekrasnih balerinki za sve prilike.

 | Autor:

Klasične ili moderne, elegantne ili opuštene

Bit će viđene kako u elegantnim tako i u opuštenim modnim kombinacijama jer su svi modeli ove obuće trenutno „must have“. Klasični krojevi s okruglim vrhom i dalje dominiraju, kao sofisticiran i svestran komad obuće koji može nadopuniti širok raspon modnih stilova. Savršene su za stvaranje opuštenog, ali urednog stylinga. Za elegantnije kombinacije inspiracija se može pronaći u kolekcijama balerinki sa špic vrhom. Ističu se i modeli s remenčićima koji se kopčaju oko gležnja. Upravo takve balerinke daju dodatni šarm i dašak modernosti cjelokupnoj kombinaciji. Raznoliki asortiman balerinki spremno čeka u svim trgovinama Mass i na webshopu. Idealne za osvježenje proljetnog ormara, klasika i inspiracija za moderne outifte u jednom.

 | Autor:

Balerinke za svačiji ukus

Balerinke su više od običnog modnog artikla. Njima na jednostavan način ističemo svoj stil, a za njihovo kombiniranje s odjećom zapravo nema granica. Sve ovisi o ukusu i smjelosti. Birati se može između lakiranih ravnih cipela savršenih za elegantnije i svečanije prilike, klasičnog dizajna balerinki od glatke kože, pa do ravnih pletenih balerinki i ravnih balerinki od brušene kože. Zanimljiv naglasak proljetnom stajlingu svakako su i detalji na obući. Balerinke s tamnim špic vrhom dobar su primjer kako na monoton način postići sofisticiran izgled. Balerinke tigrastog uzorka nude razigran izbor koji oživljava i najjednostavniji outfit, dok balerinke ukrašene metalik detaljima cjelokupnom stajlingu dodaju pravu dozu odvažnosti.

 | Autor:

Mary Jane stil balerinki

Još jedan stil balerinke koji se ne propušta ove godine su balerinke u stilu Mary Jane. Predstavljaju jedan od najklasičnijih, a ujedno i svestranih komada ženske obuće. Karakterizira ih prepoznatljiv remenčić koji se kopča preko rista, te niska udobna peta. Ovog su proljeća balerinke Mary Jane doživjele renesansu i postale jedan od glavnih trendova u svijetu mode. Na mass-shoes.com možete pronaći različite interpretacije ovog klasičnog stila, od minimalističkih i sofisticiranih balerinki do nešto smjelijih modela ove obuće.

 | Autor:

Balerinke su definitivno ponovno osvojile svoje mjesto u modnom svijetu za proljeće 2024. Njihova univerzalna udobnost, elegancija i raznolikost stilova čine ih neizostavnim komadom u garderobi svake žene. Balerinke su idealan izbor za sve prigode, bilo da se radi o ležernim šetnjama gradom, poslovnim sastancima ili večernjim izlascima. Stoga, za sve modne entuzijaste, balerinke su definitivno must-have komad za proljeće 2024.

Photo: Mass

Komentari 0