Moda

Balenciaga prodaje jaknu za 48.000 kuna, a jako podsjeća na onu Joeyja iz Prijatelja

Tko bi rekao da je Joey Tribbiani takva modna ikona?! A Balenciaga ne prestaje iznenađivati svojim ludo skupim i bizarnim komadima...

Balenciaga, luksuzni dizajnerski brend poznat po urnebesno smiješnim i suludo skupim IKEA vrećicama-torbama i jarko rozim platformama ala Crocs, ponovno napada s parkom koja doslovno izgleda kao da je netko sašio sedam jakni zajedno.

Čini ti se poznata? Na nekoga te podsjeća? O, da, ovaj si look već vidjela ranije - na Joeyju Tribbianiju u epizodi Prijatelja.

 

Parka je dio jesenske kolekcije brenda koju su predstavili još u ožujku na pariškom tjednu mode, a sada je stigla i u prodaju. Pronašli smo je na online shopping stranici Matches Fashion, a kada smo vidjele cijenu ove jakne skoro smo pale sa stolca. 

 | Autor: matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter Balenciaga oversized layered parka coat, 6.500 eura 

Jakna košta šokantnih 48.000 kuna, što je cca 7.000 kuna po jednom sloju. Joey bi bio ponosan na Balenciagu, očito je bio čovjek ispred svog modnog vremena... A od Balenciage stvarno više ne znamo što očekivati.

Photo: Screenshot/Miss7

Komentari 0