Moda
1/16

Bajkovite majice koje su zaludile poznate Hrvatice

Ivica i Majica brend je koji su pokrenuli beogradski glumci Vladimir Niciforović i Boris Kargotić, a na hrvatsku modnu scenu dovela ga je Lana Klingor Mihić

Predvečerje u parku Ribnjak i bajkovita kulisa koja je neodoljiva podsjećala na bajke braće Grimm bili su mjesto gdje je svoju promociju doživio novi modni brend Ivica i Majica. Ideja koju su prije skoro 15 mjeseci počeli iznimno kreativni beogradski glumci Vladimir Niciforović i Boris Kargotić doživjela je i svoju hrvatsku premijeru za koju je najzaslužnija Lana Klingor Mihić, koja je prepoznala ne samo vrijednost brenda Ivica i Majica nego i neobične poruke koje će postati nezaobilazni modni detalji svih ljubiteljica jedinstvenog stila.

 | Autor:

Originalni crteži, poruke koje na pomalo sarkastičan način predstavljaju životnu svakodnevicu svake žene, ali i muškarca, već su danas postale modni hit, koji će bez sumnje rasti i svakom novom idejom privući nove vjerne obožavateljice. Uz prekrasnu vizualnu priču brenda mnoštvo je gostiju imalo priliku uživati i u glazbenom nastupu Ane Bebić, koja je postala svojevrsna ambasadorica Ivice i Majice i koja je svojim lijepim glasom dala ovom događaju posebnu dozu šarma.

 | Autor:

A da će Ivica i Majica vrlo brzo pronaći svoje obožavatelje, uvjerile su se i mnoge poznate osobe iz društvenog, glumačkog i javnog života Zagreba, koje su došle dati podršku ovoj lijepoj priči, ali i osobno se uvjeriti što je toliko privlačno u ovim unikatnim bijelim majicama. Svoje poruke na majicama pronašle su i Nina Badrić, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Marija Borić, Tamara Loos, Ana Radišić, Iva Balaban, Ana Miščević, Viktor Drago, Dorijan Klarić, Ante Cash, ali i mnogi drugi koji su uživali u opuštenoj večeri koja ih je nakratko vratila u djetinjstvo i vratila vjeru u to da postoje bajke.

Photo: None

Komentari 0