Moda

Dizajn, boje, remenje...Kakvi ručni satovi se nose ove sezone?

  • Modni dodaci zaista mogu učiniti veliku razliku. Imaju moć začiniti i najdosadniji stajling, uz preduvjet da ih se pomno i mudro odabere
  • Moj omiljeni modni dodatak (i velika slabost) zasigurno je ručni sat. Osim što su oku ugodni, satovi također pripadaju kategoriji korisnih modnih dodataka
  • Obzirom da sam upravo u potrazi za novim modelom koji će se odlično uklopiti u moje ljetne stajlinge, bacila sam oko na novu kolekciju Diesel satova, a izbor sam uspješno suzila na nekoliko favorita

Ne volim kasniti. Volim alarme, volim točnost i, logično, volim onaj mali, ali moćan modni dodatak - sat. Mnoge stvari u svijetu mode kreirane su posebno za muškarce i posebno za žene pa tako i satovi, ali buntovnica u meni najviše se osjeća cool kad uz nježnu, ženstvenu kombinaciju uklopi muški sat. S proljećem i sad uskoro ljetom, stiglo je i vrijeme za modnu nadopunu mojeg ormara, a kad su modni dodaci u pitanju, konkretnije satovi, najviše volim Diesel. Zašto? Zato što me svaka njihova kolekcija iznova podsjeti da je pomicanje granica i miješanje stilova itekako super. 

Od svih modnih centara u Zagrebu najviše volim Arena Centar jer se u njemu stvarno nalaze svi mogući trendi dućani i znam da ću tamo pronaći sve što mi treba na jednom mjestu. Upravo tamo se nalaze Cordis i Endi Centar, meni dva omiljena dućana za satove.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Pri ulasku u oba znala sam da ću naći nešto za sebe, a s obzirom da sam bila dobre volje, znala sam da ću naći nešto i za svog dečka. Izdvojila sam u svakom nekoliko modela, a onda zajedno s frendicama izabrala top 3 koji se savršeno uklapaju u ljetnu modnu priču u mojem ormaru. 

U Cordisu su me oduševila tri vrlo različita dizajna Diesel satova, što je naravno otežalo donošenje moje odluke koji je najbolji. 
Sat s čeličnim remenom srebrne boje i metalik stilom s tamnoplavim kućištem idealan je izbor za ljetne mjesece jer me asocira na more. S obzirom da većinu vremena nosim bijele odjevne komade ovaj sat svaki moj casual outfit čini savršenim. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Crvena je boja vatre i temperamenta, a s obzirom da sam sportski tip koji voli vrijeme provoditi u prirodi nije niti jednu moju frendicu začudio moj izbor crvenog sata s oversize kućištem. Materijal od kojeg je napravljen je silikon, što ga čini laganim i savršenim izborom za vruće dane prepune aktivnosti. Čim sam ga vidjela, znala sam da ćemo se i dečko i ja nadmetati tko će ga više nositi. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Na kraju, old fashion ikona se javila u meni i ugledala sat s crnim kožnim remenom i zlatnim kućištem. Crno zlatna kombinacija apsolutni je hit mojeg ormara i kad sam ga isprobala odmah sam znala da sam pronašla sat baš po svojoj mjeri koji ću lako kombinirati uz svoje modne outfite tijekom cijele godine.

 | Autor: Pixsell Pixsell

U Endi Centru sam također izdvojila top 3 komada. Sat azurno plave boje sa silikonskim remenom i mineralnim staklom sportska je poslastica za svakoga. Isti model još postoji u crnoj i rozoj boji, ali morski su tonovi apsolutno moj prvi izbor za ljetne dane. Moram priznati da već dugo nisam našla sportski sat toliko sladak da ga na kraju nosim i uz casual kombinacije kad idem u grad.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Frendice me zovu "The Gold Type" jer najviše nosim zlato ili pozlaćeni nakit, stoga nisam nikog šokirala pa ni samu sebe kad sam u izbor uzela ova dva sata. Oba sata imaju čelične remene i zlatne su boje u metalik stilu. Glavna im je razlika kućište. Prvi je zavodljivo nježan sa bež bojom koja krasi unutrašnjost sata i idealan je za apsolutno sve svečane prilike koje me čekaju ovo ljeto, kao na primjer vjenčanje rođakinje u Beču. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Drugom je unutrašnjost crna pa samim time i njegova zlatna boja dolazi više do izražaja, a okvir kućišta zbog svog oblika daje dojam da je sat odvojen od okvira i da ga te tri neobične geometrijske linije ''čuvaju'' da ne ispadne. Idealna je nadopuna mojih modnih kombinacija za poslovne sastanke, ali i izlaske. S ovim modelom Diesel mi je još jednom pokazao kako izgleda sat sa stavom.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Netko kad čuje marku Diesel vjerojatno prvo pomisli na traperice, ali ja prvo pomislim na satove. Svaki je vodootporan i svaki zapravo kreira priču u kojoj se moja modna kombinacija kreće. Uvijek znam koliko je sati i nikad ne kasnim. Imam moto kojeg se rado držim - uvijek stiži na vrijeme, ali ako kasniš, kasni sa stilom! 

Photo: None

Komentari 0