Moda

Asimetrični šareni kombinezoni su hit ljeta, Nina Badrić svoj je pronašla u Zari

  • I ovo modno ljeto obilježit će vedra paleta boja i novi, atraktivni uzorci
  • Jedan od velikih trendova su i asimetrični, šareni kombinezoni 
  • Svoj model pronašla je i naša pjevačica Nina Badrić u Zari

Kombinezoni su već sezonama neizostavan komad u ormarima fashionistica - a ni ovo ljeto nije iznimka. Bilo da se radi o kratkima ili dugima, jednobojnima ili šarenima, elegantijim modelima za večer ili ležernim dnevnim varijacijama, ovo ljeto kombinezone ćeš viđati posvuda, a mi smo presladak model vidjeli na našoj poznatoj pjevačici. 

Nina Badrić i Vanna na Instagramu Možda vas zanima Nina Badrić objavila fotku s Vannom na kojoj izgledaju bolje nego ikad: Pronašli smo njihove zajedničke stare fotke Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@paulasik Instagram@paulasik

Nina Badrić zasjala je u šarenom asimetričnom kombinezonu širokih nogavica s mašnom na ramenu.

Kombinezon cvjetnog uzorka na kojem prevladava plava boja je lagan, prozračan i nosiv u brojnim prilikama, a pjevačica ga je iskombinirala uz veliku pletenu torbu i Gucci špagerice s platformom. Nina je svoj kombinezon pronašla u Zari, a njegova cijena je 349 kuna.

Još jedan povratak iz 2000-ih donosi velike torbe kao ključni ljetni modni trend

Ako te je Nina inspirirala, sigurno će ovo ljeto pronaći svoj savršen kombinezon s printom, a pronašli smo sjajne modele u Mangu i Reservedu. 

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome Primjeri: Mango (449,90 kn), Reserved (299,90 kn), Zara (349,90 kn)

Chanel espadrile Možda vas zanima Chanel espadrile: elegantan par obuće koji trendseterice obožavaju već godinama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@paulasik

Komentari 0