Moda

Arapski Vogue slavi žensko tijelo

Na naslovnici popularnog časopisa u izdanju za ljeto 2018. poziraju Ashley Graham i Paloma Elesser

Modeli Ashley Graham i Paloma Elesser na naslovnici nose srebrne, sjajne haljine. Paloma stoji u bazenu u haljini kratkih rukava, dok Ashley sjedi pored bazena i preko haljine ima prebačen sako. Naslovna fotografija arapskog Voguea očito odgovara temi broja ''Body Revolution'' te objašnjava kako su unutar časopisa 'ljetni lookovi koji slave svaki oblik tijela'. 

 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia) on


Osim zajedničke naslovnice, svaka od ove dvije ljepotice ima i odvojeno svoju. Ashley Graham, 30-godišnji plus size model, kaže da je njezin poziv oduvijek bio pomoći ljudima da se osjećaju dobro u vlastitoj koži:
'Moja majka je rekla da kad uđem u sobu pozdravim svaku osobu posebno i to radim otkad sam imala 3 godine. Mislim da su se ljudi nakon toga osjećali dobro zbog samih sebe. Mislim da tako radim i danas - želim ženama pokazati da vrijede, da su lijepe i da mogu biti sretne sa sobom u vlastitoj koži.'' Ashley dodaje da će nas samopouzadnje učiniti sretnijom od bilo koje dijete. 

 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia) on

Paloma Elesser je 26-godišnji američko-kanadski plus size model čije vrijeme tek dolazi. U ovom izdanju Paloma se dotaknula samoprihvaćanja. ''Osjećaji kakve danas imam prema svom tijelu nisu jako različiti od onih koje sam imala u prvom razredu. Ono što se promijenilo je način na koji sam se naučila nositi s tim osjećajima''

 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia) on

Možda vas zanima Je li ovo najbolja kampanja za kupaće ikad? Rubrika Life&style Life&style

Ova naslovnica Voguea nije prva za ove dame. Naime, Ashley Graham se već pojavila na naslovnici američkog izdanja (s grupom drugih modela) i britanskog (sama), dok je Paloma Elesser s ostalim modelima 'koji mijenjaju lice mode' krasila naslovnicu britanskog Voguea u svibnju 2018. godine.

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!