Life&style 12. svibnja 2018.

Je li ovo najbolja kampanja za kupaće ikad?

Instagram.

Manekenka Ashley Graham je jedna od predvodnica 'body positivity' pokreta koji se zalaže za prihvaćanje tijela u kojem smo, kao i promjene u obliku, veličini i sposobnosti kroz koje tijelo može proći zbog prirode, dobi ili osobnih izbora tokom života

Manekenka je ponovno objelodanila svoje obline kako bi pokazala svim ženama da mogu nositi bikinije i imati bombastično dobru figuru. Za svoju kampanju je za tvrtku Swimsuits For All (u prijevodu: 'Kupaći kostimi za sve' pokazala svoje zamamne obline u punom sjaju – i totalno neretuširane. 

Ashley Graham je živi dokaz da se može biti uspješan model čak i ako nemamo mjere 90-60-90. I to je dobro – jer ne želimo gledati ukalupljenu ljepotu. 30-godišnja manekenka nije ni fan retuširanja. Radije preferira 'ono pravo' – kao i mi - pa makar to značilo da se u kampanji za kupaće jasno vidi celulit. I neka! Zbog toga smo oduševljene novom 'Swimsuits For All' kampanjom u kojoj se Graham pokazuje potpuno neretuširanom. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.
  • malikekoserk1

    Svaka čast ovoj ženi , skidam kapu.