Moda

Bravo, Aqua! Prva suradnja poznate Superge s jednim hrvatskim brendom

Najzabavnija modna suradnja ljetne sezone rezultirala je neodoljivim tenisicama s motivima ribica, i morskih zvjezdica...

Ljeto je i službeno zaokruženo najzabavnijom modnom suradnjom sezone. Snage su udružili poznati hrvatski lanac concept trgovina AQUA, svima nam poznat po šarmantnim plavim dućanima duž Jadranske obale, i kultni talijanski brend tenisica Superga. Rezultat je capsule kolekcija platnenih tenisica koje na sebi prvi puta nose hrvatski dizajn i zaštitni znak ovog domaćeg brenda - ribice i zvjezdice!

 | Autor: arhiva arhiva

Superga iza sebe već ima brojne suradnje s poznatim imenima modne industrije, poput blogerica Chiare Ferragni, Gale Gonzalez i Leandre Medine, a ovogodišnjem nizu co-brandinga Superge s poznatim modnim kućama Weekend Max Mara i Scotch & Soda pridružuje se i hrvatska AQUA. Njihov motiv 'Fish & Star' prije osam se godina našao i na Havaianas japankama, što je ujedno bio prvi co-branding za najvećeg proizvođača japanki na svijetu.

 | Autor: arhiva arhiva

Upravo ovaj uzorak dominira i najnovijim Superga tenisicama, koje dolaze u dvije boje – bijeloj i mornarski plavoj. Tenisice se od ovog tjedna mogu pronaći u AQUA trgovinama na više od 60 atraktivnih lokacija diljem Hrvatske, ali i svijeta; u Italiji, Kanadi, Meksiku, na Cipru, karipskim otocima Curaçao, Saint Martin i mnogim drugima. Teško je zamisliti ljetnu suradnju bolju od ove!

Photo: arhiva

Komentari 0