Moda

Apsolutno neodoljive dijamantne tenisice. Ako ti se sviđaju, evo i cijene

Marilyn Monroe u kultnom fimlu' Muškarci vole plavuše' pjevala je o tome kako su dijamanti ženini najbolji prijatelji. Je li to inspiriralo Jimmyja Chooa?

Potraga za savršenom cipelom ponekad može trajati i cijeli život, pogotovo ako na naše želje svake sezone utječu novi trendovi. A tek kad biramo nešto posebno, cipele koje neće biti kao svake druge... Popularni modni dizajner Jimmy Choo nas uvijek iznova iznenađuje predivnim modelima koje bi rado imale u ormaru, sad je smislio model koji se izdvaja, čak i ako gledate iz svemira. O čemu je riječ? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo) on

Možda vas zanima Najluđe dizajnerske cipele - bi li nosila ovo ludilo na nogama? Rubrika Moda Moda

Iz njegove modne kuće dolaze tenisice ukrašene s čak 4564 Swarovski kristala, a imaju i kristalni potplat s čipkom koja povezuje cijeli izgled tenisice. 

 | Autor: printscreen/Jimmy Choo printscreen/Jimmy Choo

Cijena ovih posebnih tenisica je 2995 eura što bi bilo 22.253 kune. Kreativna direktorica Jimmy Chooa, Sandra Choi izjavila je: "Zamislila sam kako koračam kroz dijamante, igrajući se osjećajem lakoće i čistoće. Iz te ideje je rođena Dijamantna tenisica.''

Možda vas zanima Tenisice za malo svečaniji večernji izlazak - zašto ne? Evo i kako! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo) on

Ove tenisice zapravo nisu dizajnirane za mladenke već za svaku ženu koja se želi osjećati posebno. Ipak, nisu baš naš prvi izbor za šetnju sa psom ili igranje s djecom u parku, što zbog materijala što zbog cijene. No, tko voli, nek' izvoli. 

Photo: printscreen/Jimmy Choo

Komentari 0