Moda

Antilop je hit! Izloge su preplavili modni komadi i dodaci u brušenoj koži, odabrali smo najljepše

  • Odjeća i dodaci od brušene kože apsolutni su hit u aktualnoj ponudi poznatih high street dućana
  • Osim u klasičnim bež, crnim i bijelim modelima, posebno su atraktivni oni u pastelnim bojama 
  • Za tebe smo izdvojili najatraktivnije kapute, haljine, cipele i torbice izvedene u ovom hit materijalu

Ako otvoriš internetske stranice high street dućana, preplavit će te modeli odjeće, obuće i modnih dodataka izvedenih od brušene kože. Naravno, cipele od ovog materijala neizostavni su zimski klasik, a u našim ormarima nerijetko se nađe i barem jedna torbica od brušene kože. Ipak, na velika vrata svijeta mode vratili su se kaputi od tzv. antilop kože, a ove sezone veliki je izbor ženstvenih haljina u ovom materijalu  Iz aktualne ponude za tebe smo izabrali neke od najzanimljivijih komada:

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima 7 modnih trendova za proljeće: na koji uzorak, boju, komad... treba obratiti pozornost Rubrika Moda Moda

1. Kaputi i jakne

Kaputi od brušene kože idealni su prijelazni modni komad jer su dovoljno lagani, a istovremeno dovoljno topli. Ponuda modela jakni i kaputa od brušene kože uistinu je raznovrsna, a nama su za oko posebno zapeli oni krojeva poput mantila. Riječ je o modelu kaputa koji može sezati ispod struka ili koljena, a opasan je remenom koji omogućava da ga stiliziraš u području struka. Uz klasične komade u bež boji tu su i varijante u bijeloj i crnoj. No, nas su posebno raduju primjerci u pastelnim bojama poput žute i ružičaste koji su idealni za nadolazeće proljetne dane.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (229,90 kuna), Reserved (449,90 kuna), Bershka (229,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

2. Haljine

Haljine od brušene kože preplavile su ponudu high street dućana, a posebno veseli obilje različitih modela prigodnih za različite životne situacije. Tako su trenutačno iznimno popularne haljine A linije koje se razlikuju dužinom rukava. Ovisno o stilizaciji, mogu biti prigodne i za dnevne i za večernje varijante. Riječ je o modelima koji odišu ženstvenošću te dokidaju uvriježeno mišljenje o robusnosti ovog materijala. Ako se odlučiš na ovu haljinu, savjetujemo ti da odabereš onu svijetlih nijansi te svojom odjećom simbolički zazoveš tople i vedrije dane.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (229 kuna), Bershka (249 kuna), Zara (149,90 kuna), Reserved (449,90 kuna)

 

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO NOSITI JEDNE HLAČE U PET RAZLIČITIH KOMBINACIJA

 

3. Čizme 

Među modelima cipela od brušene kože posebno se ističu dva modela. Prvi su gležnjače s tankom potpeticom i špic vrhom, dok su druge visoke čizme u klasičnoj "bež" varijanti brušene kože. Za razliku od njih, gležnjače možeš pronaći u širokom spektru zemljanih tonova. Također, kada je riječ o visokim čizmama, uz uske modele do koljena, koji su bili iznimno popularni ove zime tu su i neizostavne kaubojke. Sjajna stvar je da ako se sada odlučiš na kupovinu ovih modela cipela možeš biti uvjerena kako će isti biti jednako trendi i na jesen, kada se nakon ljetne stanke ponovno svi vraćamo u zatvorene cipele.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri:  Reserved (129,90 kuna), Mango (249,90 kuna), H&M (oko 520 kuna), Zara (199,90 kuna)

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (799,90 kuna), Stradivarius (699,90 kuna), Pull&Bear (549,90 kuna), Mango (1.199,90 kuna)

Možda vas zanima Uz ovaj jednostavan test saznaj koje ti boje najbolje pristaju, a koje trebaš izbjegavati nositi Rubrika Moda Moda

4. Torbe

Kada su torbice od brušene kože u pitanju uvjerene smo kako ćeš bez problema odabrati model koji će idealno pristajati uz tvoju garderobu. Ponuda je uistinu raznolika te možeš birati između malih torbica, torbica preko ramena idealnih za rješavanje dnevnih obaveza i velike poslovne torbe koje će poslužiti za skladištenje svih sitnica. Jesi li već pronašla svoj favorit?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango ( 249,90 kuna), Reserved ( 99,90 kuna),  Zara (449,90 kuna), H&M (oko 370 kuna)

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0