Moda
1/29

Anita Dujić zna nositi prugice

U ponedjeljak 27. svibnja Galerija Kranjčar ugostila je novu kolekciju Sheriff&Cherry sunčanih naočala kojeg su nakon svjetske premijere predstavljene i hrvatskoj publici. Velika ljubiteljica hrvatskog dizajna, Anita Dujić nije propustila priliku da isproba nove naočale s potpisom poznatog kreativca Maura Massarotta.

 | Autor: Za izložbu, koja traje sve do 31. svibnja na zagrebačkom Kaptolu, Anita je odabrala casual kombinaciju u kojoj dominira majica na pruge i uske svijetle traperice. No, unatoč basic komadima, trendseterica u ovoj kombinaciji izgleda sve samo ne obično. Naime, uz dugi prsluk ukrašen resicama, čizmicama tople smeđe nijanse i metalik torbu, ovaj styling je dobio neobičnu dozu. Anita zna za kakvu prigodu treba odabrati koju kombinaciju te nikad ne djeluje over ili underdressed. Ovaj styling za to je odličan primjerak – casual kombinacija koja ipak plijeni pozornost najbolji je odabir za izložbu ovakvog karaktera.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Naime, u Galeriji Kranjčar predstavljena je nova kolekcija sunčanih naočala Sheriff&Cherry uz izložbu i instalaciju „Sherrif&Cherry + Synchrodogs“. Synchrodogs je umjetničko-fotografski dvojac iz Ukrajine iza kojeg stoje Tania Shcheglova i Roman Noven koji kreiraju nekonvencionalnu umjetnost koja je „spontana, snažna i otkačena“.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Za svoju pre-fall kolekciju 2013. Mauro Massarotto i stilist Mark Vassallo udružili su snage s ovim umjetničkim dvojcem kako bi stvorili nešto posebno, snažno i dlakavo. Rezultat suradnje jest umjetnički projekt fotografija i instalacija koje prikazuju Sheriff&Cherry kroz oči Synchrodogsa.

 | Autor: Ovaj brend je široj javnosti i svjetskim ljubiteljima dobrog i kvalitetnog dizajna postao poznat preko glazbenice Rihanne, koja je na svom blogu objavila fotografije na kojima nosi sunčane naočale s potpisom kreativca Maura Massarotta. No, Rihanna nije jedino ime sa svjetske lista poznatih koji obožavaju i nose sunčane naočale Sheriff&Cherry. Njih nose i Grimes, članovi benda Disclosure i Bloc Party, modne zvijezde Yasmin Sewell, Carline Issa, Natalie Joos, Tanja Gacic i blogerica Susie Bubble.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Osim Anite Dujić, ovaj event posjetili su i Ida Prester, Petra Kurtela, Anamarija Brkić, Andreja Bistričić, Maja Merlić i Saša Šekoranja.

U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na otvaranju izložbe...

Photo: None

Komentari 0