Moda

Anita Dujić: "Bez ovog ne mogu zamisliti jesen"

Za ovaj klasik, koji sigurno imaš u ormaru, čak je i naša trendi cura Anita Dujić rekla da je komad bez kojeg ne može zamisliti jesensku sezonu

Zvuči jednostavno, ali na pitanje: "bez kojeg komada ne možeš zamisliti jesensku sezonu?" - nije tako lako dati jedan odgovor, zar ne? Jesen je poznata kao najbogatija modna sezona pa prema tome postoji toliko trendova i komada koje želimo nositi da je teško odabrati onaj JEDAN koji uvijek i svugdje ide s nama. 

Kad govorimo o trendi Hrvaticama koje su nam stilska inspiracija, Anita Dujić jedna je do prvih koja nam pada na pamet! Jednostavno smo je morali pitati bez kojeg komada ne može zamisliti jesen, jer nam treba koja ideja za sezonski shopping. 

 

 

Objavu dijeli Anita Dujić (@anita.dujic)

"Ove jeseni se jako veselim dobrom, starom, vječnom komadu, a to je - kožna jakna." Pa, naravno! Ovaj klasik je must-have svakog ženskog (ali i muškog!) ormara, a ujedno i najbolja investicija koju nikad nećeš požaliti.

"Volim ih svih oblika, najčešće biram crnu boju i da je mekana koža. Imam ih nekoliko u svom ormaru i često spašavaju stvar!", kaže Anita o jednom od kultnih modnih komada svoje kolekcije. 

 

 

Objavu dijeli Anita Dujić (@anita.dujic)

 

Photo: Instagram

Komentari 0