Moda

Angelina Jolie na aerodromu u svilenoj pidžami - i izgleda baš elegantno

  • Poznata glumica uhvaćena je u udobnoj modnoj kombinaciji idealnoj za let avionom
  • Angelini se na putovanju pridružio 18-godišnji sin Pax, a oboje su odabrali dizajnerske kombinacije
  • Višesatni letovi avionom na prvo mjesto stavljaju udobnost, a Angelina se odlučila za svilenu pidžamu

Let avionom, posebice ako traje više sati, zna biti itekako zamoran i iscrpljujuć. Stoga se uvijek savjetuje što udobnija odjeća, a prekrasna glumica Angelina Jolie je otišla kod tog savjeta – do kraja. Naime, kako bi se pobrinula da joj bude udobno u zrakoplovu, Angelina je odjenula čokoladno smeđu pidžamu koju je uparila s Valentino sandalama.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Valentino svilena pidžama kombinira košulju i hlače u prekrasnoj tamnosmeđoj nijansi,popularnoj boji čokolade. Klasična košulja i hlače izrađeni su od svile i ukrašeni kontrastnim bijelim obrubom. Ležeran dojam je upotpunjen jednostavnim ravnim natikačama koje također potpisuje Valentino.

valentino | Autor: Valentino Valentino

S lijeva na desno (Valentino): 10.290,00 kn; 10.290,00 kn; 4.850,00 kn

Dobitnica Oscara look je upotpunila parom avijatičarskih sunčanih naočala sa zlatnim okvirom i velikom crnom torbom koju je nehajno prebacila preko ramena. Njezin sin Pax je izgledao potpuno ležerno i cool te je odabrao Dior košulju i jednostavne crne traperice te trendi sive ON tenisice.

Možda vas zanima Popularne Valentino štikle s platformom obožavaju i naše poznate dame Rubrika Moda Moda

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Iako možda ovakva modna kombinacija na prvi pogled djeluje previše opušteno, moramo priznati kako je idealna za duge letove, ali i nesnosne visoke temperature tijekom ljeta. Iako  Angelinina kombinacija sveukupno košta preko 27 000 kuna, pronašli smo odličnu kombinaciju koja je puno pristupačnija.

pidžama odijelo | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mango (249,00 kn); Mango (249,00 kn); Zara (199,90 kn)

Angelina Jolie u Rimu Možda vas zanima Angelina Jolie ne izlazi iz ovih ravnih sandala koje izdužuju noge (a i Celine torba je sjajna!) Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kaj nas futrate s tim gluparijama