Moda

Angelina Jolie i Brad Pitt u crnom izdanju

Jedan od najpoznatijih parova iz svijeta glume, Angelina Jolie i Brad Pitt prošetali su u ponedjeljak 29. srpnja crvenim tepihom u Tokiju. Premijera Bradovog filma 'Svjetski rat Z' bila je prilika da par zablista u stilski usklađenom crnom izdanju.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Angelina se odlučila za elegantnu haljinu modne kuće Saint Laurent jednostavnog kroja koja prati liniju tijela. Haljina ima jednu naramenicu i uža je u gornjem dijelu, dok donji dio lagano pada prema krajevima. S obzirom na to da se radi o minimalističkoj haljini, Angelina je styling zaokružila uz nekoliko narukvica u zlatnoj i srebrnoj boji, te velikim naušnicama geometrijskog oblika. Kosu je raspustila, a mačkastim nanosom tuša i umjetnim trepavicama intenzivno naglasila oči.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Brad se uskladio sa svojom boljom polovicom, te je također odabrao crni outfit. Crna košulja s, očito holivudski trendovskim otkopčanim prvim gumbom, usklađena je uz hlače ravnoga kroja s naboranim nogavicama. Pomalo neurednom izdanju 'točku na i' dale su čizme i razbarušena kosa koju glumac već neko vrijeme pušta.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Angelina je već dugi niz godina vjerna jednostavnim i klasičnim komadima u tamnijim bojama, a Brad je u stopu prati. Uvijek usklađeni, a u posljednje vrijeme i sa skoro identičnom frizurom, plijene pažnju gdje god se pojavili. Od crvenog tepiha do obiteljskih šetnji gradom, ovaj par će uvijek privlačiti znatiželju javnosti.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0