Moda

Analiziramo modni stil Vanje Modrić: što je nosila jučer i što voli

Hrvatska je još jednom ujedinjena i presretna, Luka Modrić je dobitnik je Zlatne lopte. Na dodjeli uz Luku zablistala je i supruga Vanja. Što je odjenula i kakav je stil žene koja stoji iza kapetana naše repke

Ne zna se mnogo o tome što se događa u životu supruge Luke Modrića. Samozatajna 36-godišnja ekonomistica Vanja Modrić (rođena Bosnić) svoj život jako dobro skriva od očiju javnosti. Zatvoreni profili društvenih mreža, neisticanje u javnosti, tiho bodrenje supruga Luke..., no na svim događanjima na kojima se pojavi s Lukom, Vanja uspije zablistati. Tako je bilo i sinoć u Parizu na dodjeli Zlatne lopte kada je njezin suprug postao prvi Hrvat osvajač te prestižne titule. Vanja je izgledala fantastično u puderastoj čipkanoj toaleti koja nas dizajnom neodoljivo podsjeća na Valentino. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

No, haljinu on line pretragom jednostavno nismo uspjeli naći. Doduše, primjerak slične Valentino haljine pronašli smo na Net-A-Porteru, cijena joj doseže nešto više od 36.000 kuna, no nedostaju čipkane aplikacije što daje naslutiti kako je ova haljina možda dizajnirana baš za nju...  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nekoliko mjeseci ranije, na dodjeli The Best FIFA Football Awards-a, Vanja Modrić je također izgledala fantastično. U crnoj dugoj haljini dolčevita ovratnika s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, Lukina supruga bila je vrlo elegantna. Crna haljina brokatnog uzorka i talijanskog potpisa Vanji je stajala neodoljivo! Naravno, i tada je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem na svijetu, pa je crna pobjednička haljina za Vanju bila logičan izbor!

Vanja je i inače ljubiteljica Valentino dizajna. Nosila je crno-bijelu haljinu iste dizajnerske kuće i ljetos na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke. Tada je odjenula asimetričnu crno-bijelu haljinu s logom kuće. Valentino haljina bila je odličan izbor za ljetno vjenčanje, jer je podsjećala na tuniku, bila je laganog materijala i elegantne dužine, a opet je dovoljno jednostavna da nije zasjenila mladenku. Rekli bismo da Vanja itekako poznaje modni bonton. Osobina koju rijetko imaju žene poznatih sportaša. Cijena ovog komada je trenutno oko 13.500 kn, što je 30% manje od njezine početne cijene na Farfetchu!

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Možda vas zanima Evo koliko košta haljina koju je Vanja Modrić nosila na vjenčanju Ćorluka Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

No, Vanja Modrić se povremeno odmakne od dizajna slavne talijanske kuće i odjene i domaći dizajn. Tako bira i brend Lei Lou, dizajn Aleksandre Dojčinović. Duga haljina prožeta sitnim srebrnim nitima je savršeno opisala stil atraktivne Vanje - klasična, glamurozna i posebna.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

Photo: Pixsell/ Reuters

Komentari 0