Moda

Ana Radišić svoju Budi.IN narukvicu/ogrlicu nosit će cijelo ljeto

Fantastične multifunkcionalne narukvice/ogrlice, koje svi čitatelji dobivaju na dar uz novi broj magazina Budi.IN Chic, već su pravi hit među stajliš Hrvaticama.

"Ako me itko ovog ljeta vidi bez narukvice - plaćam kavu! Nije nikakva floskula - sigurno ću je nositi," rekla je voditeljica i urednica Ana Radišić kada je vidjela multifunkcionalnu narukvicu/ogrlicu koju je dobila s novim brojem Budi.IN Chic magazina. "Plavi model savršeno pristaje uz sve moje odjevne kombinacije, a ja sam oduševljena jer u svakoj prigodi može izgledati drugačije. Savršena je, naime, i kao ogrlica i kao narukvica."

Vrlo ih je lako kombinirati uz sve ljetne outfite jer dolaze u čak šest boja - bijeloj, srebrnoj, crnoj, plavoj, crvenoj i ljubičastoj. Iznimno se lako skidaju i stavljaju uz praktičan sustav magneta, koji dovoljno čvrsto drži da se ne morate bojati kako će se odvojiti.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

Stoga su idealni accessorie za dnevne i večernje kombinacije, ali će izgledati odlično i na plaži, kada poželite na brz i jednostavan način malo podići kombinaciju za osvježenje na terasi kafića. Ili samo zablistati na savršenoj fotki na društvenim mrežama. Staklaca, koja dodatni sjaj dobivaju upravo na suncu, na lagan će vam način omogućiti da budete prava diva s casual outfitom.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

To već dobro zna naša zvijezda Chica Iva Šulentić, koja ih je isprobala na snimanju modnog editorijala, a brzo su postale hit i među drugim stajliš Hrvaticama.

 | Autor: arhiva arhiva

Kombinacije su brojne, a ovise samo o vašoj mašti. U novom Chicu definitivno ćete naći hrpu inspiracija za stylinge.

Photo: Anto Magzan/ PIXSELL

Komentari 0