Stajliš cure već obožavaju Budi.IN narukvice

Fantastične multifunkcionalne narukvice/ogrlice, koje svi čitatelji dobivaju na dar uz novi broj magazina Budi.IN Chic, već su pravi hit među stajliš Hrvaticama.

Vrlo ih je lako kombinirati uz sve ljetne outfite jer dolaze u čak šest boja - bijeloj, srebrnoj, crnoj, plavoj, crvenoj i ljubičastoj. Iznimno se lako skidaju i stavljaju uz praktičan sustav magneta, koji dovoljno čvrsto drži da se ne morate bojati kako će se odvojiti.

 | Autor: arhiva arhiva

Stoga su idealni accessorie za dnevne i večernje kombinacije, ali će izgledati odlično i na plaži, kada poželite na brz i jednostavan način malo podići kombinaciju za osvježenje na terasi kafića. Ili samo zablistati na savršenoj fotki na društvenim mrežama. Staklaca, koja dodatni sjaj dobivaju upravo na suncu, na lagan će vam način omogućiti da budete prava diva s casual outfitom. 

To već dobro zna naša zvijezda Chica Iva Šulentić, koja ih je isprobala na snimanju modnog editorijala. Odabrala je kombinaciju plave, bijele i srebrne te ih ležerno nosi kao narukvice. 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

I 23-godišnja studentica Rita Rumora, koja je krasila naslovnicu Budi.IN-a zna ovaj modni dodatak savršeno iskombinirati. Odlučila se za plavu boju, koja nosi kao ogrlicu te se odlično uklopila uz haljinicu Free People, Guccijevu torbu i Zarine gležnjače. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Kombinacije su brojne, a ovise samo o vašoj mašti. U novom Chicu definitivno ćete naći hrpu inspiracija za stylinge. 

Pratite profil Budi.IN-a na Instagramu, tagirajte nas, a uskoro kreću nagradni natječaju za najbolje outfite s našom narukvicom. 

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0