Moda
Ana Gruica u odličnoj kombinaciji u centru Zagreba

Ana Gruica s naizgled nespojivim komadima održala nam je sjajnu jesensku lekciju. Kopiramo!

  • Haljinama prelijepih vedrih uzorka cvijeća koje obično volimo nositi u toplijim danima ne mora biti mjesto na dnu ormara
  • Kako ih nositi i u jeseni te magnetski privlačiti poglede pokazala je Ana Gruica Uglešić
  • Divnu haljinu uspjela je iskombinirati na sasvim neočekivan način, ne možemo skinuti pogled!

Tko kaže da vedar duh toplijih dana ne možemo prokrijumčariti i u jesensko sivilo? Kako to napraviti sa stilom zna Splićanka Ana Gruica Uglešić koji je mediteranski opušteniji senzibilitet modno spakirala i predstavila na ulicama Zagreba. 

Kate Middleton i Nina Badrić u sjajnim jesenskim izdanjima Možda vas zanima Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime Rubrika Moda Moda

Glumica i fitness instruktorica vitku liniju istaknula je naizgled nespojivim komadima i stvorila odličnu modnu cjelinu!

Za oko posebno zapinje  midi haljina veselog cvjetnog uzorka preko koje je Ana obukla kaputić sivog kariranog uzorka. Uparila ga je sa sivom Marc Jacobs torbom. Vesele vibracije outfita podignula je blijedo žutim visokim čizmama, a da je dosljedna svom originalnom stilu pokazala je i odabirom sunčanih naočala bijelog mačkastog okvira. 

Ana Gruica u odličnoj kombinaciji u centru Zagreba | Autor: Pixsell Pixsell Ana Gruica u odličnoj kombinaciji u centru Zagreba

Skladni tonovi veselih boje koje je primirila odabirom sive (pa i decentnijeg kariranog uzorka) na 38-godišnjoj Splićanki, mora priznati, odlično funkcionira. 

Stajling trik koji su smislile Skandinavke: evo kako ćemo nositi ljetne haljine

Ana nam je pokazala kako omiljene haljine veselog uzorka ne moramo pospremiti u ormar dolaskom hladnijih dana. Još jedan od načina kojim im možemo produljiti modni život sve do zime je njihovo kombiniranje uz pletene prsluke i da - u potrazi za originalnim i jedinstvenim modelima slobodno možeš zaviriti u djedov ormar.

Naravno, da ti bude toplo i udobno, preko outfita možeš prebaciti baloner, kaputić, jaknu….

Photo: Pixsell

Komentari 0