Moda

Amanda Seyfried na crvenom tepihu u haljini H&M-a

Poznati high-street brend u svojoj ponudi skriva haljine dostojne svakog crvenog tepiha - što nam je ova predivna glumica i dokazala!

Na svjetskoj premijeri njenog novog filma Gringo, 32-godišnja glumica Amanda Seyfried odlučila je odjenuti, po narudžbi izrađenu, H&M Conscious Exclusive haljinu. Ova duga, plavo-siva haljina bez rukava, napravljena je od Econyl-a: recikliranog materijala dobivenog od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Amanda na premijeri filma Gringo

Amandina divna H&M haljina prije svega naglašava ženstvenost, koja je i glavna tema ovogodišnje H&M Conscious Exclusive kolekcije. Sve djevojke će sigurno razveseliti i vijest kako će upravo ova kolekcija od 19. travnja biti dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i u njihovoj online trgovini. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Predivna je!

Možda vas zanima Želimo ovaj kaput iz nove H&M Studio kolekcije Rubrika Moda Moda

U kolekciji se nalazi nekoliko divnih haljina, suknja i hlača od recikliranih materijala, a osim što je ekološki prihvatljiva - ovom linijom H&M je dokazao kako su njihovi komadi dostojni čak i crvenog tepiha! Ako ti nedostaje inspiracije za sljedeće vjenčanje, maturalnu ili fancy party, znaš gdje krenuti...

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina54

    H&M ima robu koja je zesce smece........losi krojevi, nekvalitetni materijali...........strava i uzas