Moda

Ako tražite najudobniju obuću za ljeto, trebale biste odabrati brend iz ove zemlje. Evo zašto

  • Kvaliteta obuće ono je čemu dajemo prednost cijele godine pa ni ljeti nije manje važna, dapače!
  • Kvaliteta podrazumijeva i izradu od prave kože i izbjegavanje umjetnih materijala, a kad se ona spoji s dobrim dizajnom, imamo cipele koje su puni pogodak
  • Baš takve, vrhunske kvalitete i suvremenog dizajna, i ovo ćemo ljeto pronaći među španjolskim brendovima poznatim po artizanskoj izradi obuće koje nudi Rodea

Da se razumijemo - kvalitetna obuća potrebna je cijele godine, ali ljeti, iako se ne mora činiti tako, to je posebno važno. Prije svega, više se krećemo - idemo na ljetovanja, vikend izlete i city-breakove, navečer češće izlazimo i lovimo svaki mogući vikend da skoknemo na more. Vrućina će često dovesti do toga da nam noge oteknu, a kako ne nosimo čarape, veća je vjerojatnost da ćemo 'zaraditi' natiske i žuljeve. Uz sve to, kako su ljetne cipele otvorene, što je super jer tako stopala dišu, potrebno je posebno obratiti pozornost na to koliko ljetna obuća stopalima pruža potporu i stabilnost. Posljednje, ali nikako ne manje važno, bitno je da su naše sandalice i natikače lijepe i da se uklapaju u naše ljetne outfite.

Kako onda izabrati svoj pravi (ili nekoliko njih) ljetni par? Osim dizjana, svakako treba obratiti pozornost na kvalitetu materijala i izrade. Ako materijali nisu kvalitetni i prirodni, poput, primjerice, kože, onda bez obzira koliko vaše ljetne cipelice bile otvorene, vaše stopalo neće disati pripijeno uz đon od lošeg materijala, niti će mu biti udobno. Ako se pitate kako pronaći modele ljetne obuće od nakvalitetnijih materijala, koji su uz to i vrhunske izrade, a odgovaraju svim ovosezonskim trendovima, imamo rješenje - potražite brendove koji dolaze iz Španjolske. Možda ste sada začuđeni, ali objasnit ćemo.
Naime, kada se spomene koža, znalcima prvima na um padne Španjolska, zemlja u kojoj se obrada kože već stoljećima radi prema najvišim standardima kvalitete, a to se onda prenosi na izradu kožnih predmeta, u prvom redu cipela. Ova zemlja dom je mnogih renomiranih brendova cipela koji su poznati po spajanju modernih dostignuća i tradicionalnog zanatstva te pažnje prema detaljima. Baš zbog toga obuća španjolskih brendova je iznimno visoko cijenjena zbog kvalitete izrade i materijala, ali i dizajna. A što je najbolje, ne morate krenut put Španjolske (iako od srca preporučujemo da posjetite ovu predivnu zemlju), već predivnu ljetnu obuću španjolskih brendova za najudobniji ljetni korak nudi RODEA, a mi vam donosimo samo djelić bogate ponude. 

 | Autor: Rodea, Wonders kožne sandale u nijansi platine, 134,95 €

Modele brenda Wonders odlikuje moderni, casual dizajn koji kombinira tradiciju i inovaciju, a Wonders je globalno prepoznat po svojoj udobnosti i jedinstvenim dizajnerskim rješenjima.

 | Autor: Rodea, Pikolinos sandale s gornjištem, podstavom i tabanicom od prave kože, 132,95 €

Pikolinos kombinira udobnost i suvremeni dizajn uz naglasak na ekološku svijest i korištenje prirodnih kožnih materijala. 

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, Hispanitas sandale s gornjištem i podstavom od prave kože, 140,00 €

Brend Hispanitas nudi elegantnu i sofisticiranu žensku kožnu obuću, ali i torbe, s fokusom na drugačijem dizajnu i detaljima.

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, Panama Jack sandala s gornjištem, podstavom i tabanicom od prave kože, 139,95 €

Svjetski priznati španjolski brand obuće Panama Jack poznat je po svojoj kvaliteti, udobnosti i izdržljivosti. Brand je inspiriran idejom stvaranja obuće koja je spremna za sve vrste avantura i vremenskih uvjeta.

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, Vidorreta espadrila s gornjištem od prave kože, 79,95 €

Vidorreta je brend prepoznatljiv po modernim interpretacijama tradicionalnih espadrila i visokoj kvaliteti izrade. Ukratko, ono što nudi je moderna i elegantna espadrila koja zadržava elemente klasičnih espadrila.

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, Jungla sandala s gornjištem od prave kože i tabanicom od tekstila, 99,95 €

Španjolski brand Jungla kombinira moderan izgled s funkcionalnošću, ručno stvarajući obuću koja je savršena za svakodnevno nošenje. Ove casual modele odlikuje jedinstveni, razigrani dizajn u bogatim paletama boja.

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, Yokono natikača s gornjištem i tabanicom od prave kože, 83,95 €

Yokono Shoes stvara obuću koja je ekološki prihvatljiva, udobna i moderna. Njihova posvećenost kvaliteti, ručnoj izradi i održivosti čini ih idealnim izborom za one koji cijene visoku kvalitetu i ekološku osviještenost u svom izboru obuće.

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, GAIMO sandala s gornjištem i tabanicom od prave kože, 109,95 €

Brand GAIMO specijaliziran je za tradicionalnu izradu espadrila kombiniranih s modernim dizajnom. U izradi koriste prirodne materijale poput jute i kože, stavljajući fokus na udobnost i eleganciju.

 | Autor: Rodea Rodea Rodea, Desiqual torbica narančaste boje, 64,95 €

Brand DESIQUAL prepoznatljiv je po šarenim uzorcima, zanimljivom dizajnu i umjetničkom pristupu - često realiziraju suradnje s umjetnicima i dizajnerima te stvaraju torbe koje izražavaju individualnost i radost življenja.

 

Photo: Rodea

Komentari 0