Moda

Ako si u potrazi za ljetnom garderobom, s ovim komadima ne možeš pogriješti

  • Skoro godinu dana nisam išla u pravi shopping, a sada, s najavom toplijih dana, shvatila sam da je krajnje vrijeme da obnovim svoju garderobu, u prvom redu komade za posao i za izlaske 
  • Posjetila sam Comma prodavaonicu u Arena centru čija nova kolekcija obiluje koraljnim, tirkiznim i svježim bojama s cvjetnim uzorcima

Proljeće je napokon stiglo, barem u kalendarskom smislu, ako već ne i klimatskom. Zajedno s proljećem u trgovine su stigle i nove svježe boje i kolekcije koje su vjerno dočekale otvaranje terasa kafića i ispijanje kava na suncu. Kavice u parkićima i na zidićima više nisu jedina opcija za izlazak, a subotnjom špicom ponovno su zavladale divne kombinacije zgodnih dama. A ako i ti tražiš inspiraciju ili pak motivaciju da se oprostiš od udobnih trenirki i uskočiš u nešto šarmantno i elegantno, na pravom si mjestu. Naime, odlučila sam razgledati proljetne kolekcije i zaustavila se u trgovini brenda Comma kako bih nakon cijele godine bez kupovine odjeće pronašla nešto lijepo za izlaske i posao.   

Od odjevnih kombinacija za raznorazne prigode, bilo za posao, piće s curama, casual šetnju ili izlet, večernji izlazak koji ćeš uklopiti s trendi komadima sezone, Commina modna ponuda svakako te neće razočarati.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Uz vedar osmijeh i pregršt dobre volje, prodavačice su mi pomogle odabrati savršeno poslovno odijelo koje je nezaobilazan komad u svakom ženskom ormaru. Naravno, uz odijela u crnoj boji, boja masline također je vječna klasika koja odlično pristaje ženama svih godina. U kombinaciji s balerinkama i svilenom maramom u proljetnom štihu sve poslovne obaveze zamijenit će opušteno i dobro raspoloženje.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Ako moram odabrati jedan komad koji apsolutno želim ovoga proljeća, onda su to svakako trendi kombinezoni. Ženski kombinezoni ove sezone dolaze u različitim varijantama, od elegantnih do casual, od šarenih do jednobojnih pa do onih od trapera. Comma me svakako oduševila svojim izborom ženstvenih, a nadasve udobnih modela.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Osim onog cvjetnog printa, za oko mi je zapeo i bijeli kombinezon idealan za sve prigode - od bezbrižne šetnje gradom u kombinaciji s  tenisicama na platformu do svečanijih događaja ili romantičnih večera. Ako si pak više ljubiteljica opuštenog stila, uz simpatičnu punđicu i zlatne okrugle naušnice bit ćeš poput prave "Jenny from the Block".

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Za sve miljenice boho ljetnog stila, u novoj svibanjskoj kolekciji je iznimno zanimljiv kombinezon u koraljnoj nijansi. Lepršavost i opuštenost ovog komada karakterizira stil koji svakako nije ograničen strogim modnim pravilima.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Ako si u potrazi za nježnom haljinom koja će savršeno istaknuti tvoju figuru, romantična i decentna bež haljina od čipke pravi je odabir. Mene je osvojila na prvu, a ugodno me je iznenadilo kad sam je iskombinirala s tirkiznim natikačama.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Moram reći da me je osim raznovrsne ponude trendi modela, nova Comma kolekcija osvojila i kvalitetom. Besprijekorni šavovi i kvalitetni materijali odlikuju svaki pojedini komad u trgovini, a to je ono što sam u posljednje vrijeme itekako naučila cijeniti.  

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

 

Photo: None

Komentari 0