Moda
Mango torbica

Ne voliš haljine? Evo ideja kako ih zaobići u širokom luku, a ipak imati svečani outfit

  • Za mnoge su zabave, večere i vrhunski partyji u ovo blagdansko vrijeme savršeni za stvaranje glamuroznog i svečanog ugođaja
  • I premda je haljina siguran odabir za otmjene događaje u tvom kalendaru, mnoge žene ne vole nositi haljine
  • Umjesto da se duriš u odjeći koju prezireš, pronašli smo nekoliko elegantnih alternativnih odjevnih kombinacija koje možeš nositi umjesto haljine

S blagdanima dolazi i vrijeme mnogih svečanosti, a ako nisi ljubiteljica haljina smatraš da nemaš puno opcija za outfit? Za vrijeme blagdana česti su partyji na kojima se očekuje mini haljina sa šljokicama. Blagdansko uvjerenje koje dijelimo svakako jest da su dobrodošle šljokice i apsolutno i nedvosmisleno je sezona da se istakneš više i svjetlucaš jače nego ikada prije, a sve s čašom finog pića u ruci. Ali ono što se ne mora podrazumijevati u vezi svečane mode su haljine. Mnoge djevojke mrze haljine i suknje i bilo koji drugi odjevni predmet koji općenito zahtijeva od njih pokazivanje nogu. 

Možda vas zanima Šljokice posvuda! Pronašle smo savršeno šljokičaste komade za doček Nove! Rubrika Moda Moda

Dakle, iako gajiš težnje da zablistaš poput kuglica na svojoj božićnoj jelki, a ne voliš haljine, nemoj se opterećivati ​​– ne moraš se prepustiti pritisku da za svečane prigode odjeneš baš ​​haljinu. Postoji mnogo alternativa… Riječ je o party odjeći koja bez srama funkcionira za sezonu blještavila, ali i šire. Zapravo, to su neki od mnogima najdražih komada koje posjeduju u svom ormaru; oni koje besprijekorno mame poglede i osmijehe.

Ako ne voliš otkriti noge, onda ćeš prigrliti ovu svečanu modu bez ijedne haljine na vidiku (aleluja). Šljokice i baršun ne postoje samo u obliku haljina i suknji; zapravo, dolaze na svoje u mnogim drugim varijantama, što se vidi kada šljokice krase sakoe i bluze, a baršun je izrađen za izradu dvodijelnih odijela i hlača. Dakle, šljokica se ne trebaš odreći.

Odijelo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOANA VAZ (@joanavaz_)

Najtopliji duo u svijetu mode u vrijeme Božića svakako je dvodijelno odijelo za zabavu, naravno. A njihova ljepota blista i jače od ljepote haljine, jer ovo je šik i elegantna kombinacija koja izgleda jednako dobro na plesnom podiju ili svečanijoj večeri. Druga vrlina je što se mogu nositi kao dva potpuno odvojena komada. 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Zara (sako 399,90 kn, hlače149,90 kn), Reserved (sako 399,90 kn, hlače 259,90 kn), Mango (sako 449,90 kn, hlače 449,90 kn)

Samo zato što je vani mrak, ne znači da bi tvoja garderoba trebala biti tamna. Zapravo, daleko od toga. Dok izbjegavaš haljine i suknje, razmisli o živim bojama koje podižu raspoloženje, kao što su vruća crvena i svijetlo plava - razbijaju turobnost ovog godišnjeg doba. Bilo da se radi o sakou ili hlačama za odijelo tu su vesele nijanse za svakog partijanera ove zime.

Kombinezon

Ako ne želiš nositi odijelo, jedna od najboljih svečanih opcija su kombinezoni. Njihova je vrlina jasna: za one kojima party odijevanje zadaje glavobolju (ne onakvu kakvu izaziva previše koktela), moćni kombinezon će te savršeno provesti kroz novogodišnju noć. Dodaj mu nakit i svečanu torbicu i tvoj outfit je gotov.

Iz modnog brenda smo zamoljeni da prestanemo krivo izgovarati 'Versace'. Kakav je tvoj izgovor?

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mohito (229,90 kn), Reserved (259,90 kn), Mango (449,90 kn)

Bluza (i hlače)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOANA VAZ (@joanavaz_)

Zanimljivu kombinaciju možeš dobiti ako se odlučiš za bluzu i hlače. Najbolji izbor su hlače širokih nogavica, a možeš izabrati klasične, ili pak prave blagdanske - sjajne i šljokičaste u kojima nećeš ostati nezamijećena. Kada ih upotpuniš elegantnom bluzom, to će biti dobar izbor.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Zara (199,90 kn), Mohito (199,90 kn), Mango (169,90 kn)

Možda vas zanima U Zaru je stigla party kolekcija stvorena za blagdane i sjajna je (doslovno!) Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mango (449,90 kn), Mohito (229,90 kn), Zara (299,90 kn)

Photo: Pr/Mango

Komentari 0