Moda

Ako je suditi po ovim ravnim sandalama u dvije boje iz Zare, čeka nas vrlo elegantno ljeto

  • Web trgovine već se pune komadima ne samo za proljeće nego i za ljeto
  • A ove ravne sandale, odnosno balerinke otvorene pete lako zamišljamo kako ćemo ih nositi u oba godišnja doba, u raznim kombinacijama
  • Jer, potpuno su nas osvojile

Da, nestrpljivi smo, jasno da zima još nije ni prošla, a mi već razmišljamo o ljetu! I jedva čekamo da dođe. A nije ni cijela krivnja na nama, i trgovine se već pune laganim ljetnim komadima, kratkim hlačama, lepršavim haljinama i, da, sandalama. Pa su nam tako za oko zapele i ove ljepotice... Zarine ravne sandale od rafije.

Rafija je pravi ljetni materijal. Posljednjih je godina na velika vrata ušla u modu jer je ovaj prirodan materijal (dobiva se iz lišća istoimene palme) vrlo izdržljiv, dugotrajan i ugodan na dodir. Doduše, rafiju ili liko, kako se na hrvatskom naziva, nešto češće viđamo na torbama i šeširima, ali moramo reći da sjajno izgleda i na obući. Posebno na ovom paru.

 | Autor: Zara Zara

Ove Zarine sandale posebnima čini nekoliko elemenata. Za početak, rafija dolazi u dvije boje te prednji dio čine crna rafija i ona u prirodnoj boji slame - klasične boje i vrlo elegantna kombinacija... U špic izduženi prednji dio također je elegantan.

 | Autor: Zara Zara

Sandale su minimalističke no pritom i vrlo otmjene, a taj dojam ne kvari čak ni potpuno ravni potplat, u maniri balerinki. Ravne, a profinjene dobitna je kombinacija kojoj će dame nesklone visokim potpeticama teško odoljeti. Za ovaj par svakako možemo reći da je ljepota u jednostavnosti...

 | Autor: Zara Zara

Photo: Zara

Komentari 0