Moda
Adriana Ćaleta Car

Adriana Ćaleta-Car s netipičnim Chanel sandalama je složila fantastično opušteni styling

  • Adriana Ćaleta-Car nikad ne podbaci u modnim kombinacijama
  • Čak ni kad odabere netipične, neobične ili čak neženstvene komade
  • No koliko god odabir na prvu bio čudan, poput ovih Chanel sandala, možemo biti sigurni da će s napraviti fantastičan stajling i da neće nedostajati skupih brendova

Nitko ne može poreći da Adriana Ćaleta-Car slaže sjajne stylinge, bez obzira je li riječ o glamuroznim kombinacijama, seksepilnim izdanjima ili svakodnevnim i opuštenim. A upravo takvo je ovo u njezinoj posljednjoj Instagram objavi. Adriana je podijelila još jednu sliku iz Marseillesa, grada koji joj je drugi dom otkad njezin suprug Duje Ćaleta-Car igra stopera u tamošnjem, istoimenom nogometnom klubu.

Osim što tako pratimo lijepe vizure ovog mediteranskog grada, Adriana se brine da pratimo i njezine nove modne ulove. U svom ormaru ima mnoge brendirane komade o kojima žene maštaju pa je tako pokazala još jednu kombinaciju koja osvaja, a prvenstveno su nas privukle sandale. Mlada mama podlegla je velikom trendu kabastih 'dad' sandala, ali... njezine su s potpisom Chanel i uspjela je s njima isfurati vrlo ženstvenu kombinaciju.

Nasmijana Adriana složila je styling u kojem prevladavaju mirne boje pijeska, s kratkim topom, oversized lanenom košuljom i torbicom u istim nijansama, a da ipak kombinacija ne bi bila previše jednolična, 'razbila' ju je verdom roza-zeleno-bijelom minicom na vezanje. 

Adutom nam se ipak čine sandale, takozvane dad sandale brenda Chanel. Lijepe bež boje, s petom tj. đonom od 10 centimetara načinjene su od pletenine, a diskretni Chanel znak bojom ne odskače - načinjen je od bisera. Cijena im je 14.723 kune na ovoj prodajnoj stranici.

No to naravno nije sve...

Chanel dad sandale | Autor: personalshopperlondon.shop personalshopperlondon.shop

Još jedan modni dodatak privlači pozornost. Riječ je o vrećastoj Bottega Veneta clutch torbici za koju valja izdvojiti i veću svotu. Pronašli smo je na MyTheresa stranici... A tmo se možeš uvjeriti i da nije jeftina, stoji 21.370 kuna, no svakako je neodoljiva.

Bottega Veneta | Autor: mytheresa.com mytheresa.com

 

 

Photo: Instagram@adrianadurdevic

Komentari 0