Moda
Adriana Ćaleta-Car

Adriana Ćaleta-Car u crno-plavoj kombinaciji s ultra popularnim Bottega Veneta čizama

  • Adriana Ćaleta-Car nosi trendi kombinaciju u kojoj dominiraju Bottega Veneta čizme te Chanel torbica
  • Crnu torbicu i crne čizme s plavim đonom Adriana je kombinirala s jednostavnim dvodijelnim tamnoplavim matching setom s prugama
  • Styling je zaokružila oversize crnom kožnom jaknom

Svježa inspiracija za modne kombinacije s tamnim bojama tijekom zime uvijek je dobrodošla, a Adriana Ćaleta-Car svojim nam je outfitom za dnevni izlazak u Londonu, objavljenim na Instagramu, dala odličan primjer. 

Njena zanimljiva crno-plava kombinacija sastoji se od raznih trendi komada, poput oversize crne kožne jakne, matching seta te para crnih kožnih Bottega Veneta Chelsea čizama s gumenim đonom.

Bottega Veneta Chelsea čizme | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Bottega Veneta, Chelsea čizme s gumom, (1200,00 eur)

Dok je najprepoznatljiviji par ovog modela Bottega Veneta čizama onaj s đonom u nijansi zelene karakterističnoj za Bottegu Venetu, Adriana se odluči za zagasitu tamnoplavu nijansu. Chunky model Chelsea čizama Adriana je u proteklih nekoliko mjeseci često nosila u svojim casual svakodnevnim kombinacijama. Bottega Veneta čizme, osim sa zelenim i tamnoplavim đonom, dolaze u još dvanaest varijanti boja. 

Bottega Veneta Chelsea čizme | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Bottega Veneta, Chelsea čizme s gumom, (1200,00 eur)

Uz tamnoplavi matching set koji se sastoji od opuštene košulje te hlača širih nogavica s prugastim uzorkom i ostatak outfita, Adriana je nosila i malu crnu Chanel Vanity torbicu sa srebrnim metalnim detaljima.

Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car i Jelena Perić slikale su se u matching pidžamama sa sinovima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0