Moda

adidas lansira tenisice s motivima Grincha. Predviđa se da će biti rasprodane u rekordnom roku

  • Nove blagdanske kolekcije pristižu iz dana u dan pa su na red stigli i adidas modeli tenisica
  • adidas i Dr. Seuss Enterprises ponovno su udružili snage kako bi predstavili prikladne božićne modele
  • Iako još nije službeno lansirana, izlazak kolekcije predviđa se za prosinac, a do tada je i mali sneak peak dovoljan da zaključimo kako će potražnja za ovim modelima biti velika

Ponukani prošlogodišnjim uspjehom koje je iznjedrila blagdanska kolekcija, adidas i Dr. Seuss Enterprises ponovno su krenuli u akciju. Naime, ovog puta radi se o modelima koji su inspiraciju pronašli u likovima Dr. Seussa, no zeleni par posebno se ističe jer je upotpunjen uvijek omiljenim Grinchom.

Ostali modeli iz adidas Forum Low „Grinch“ kolekcije dolaze u ružičastoj i bež boji te će na vezicama imati svima znane likove poput Cindy-Lou Who i Grinchovog psa Maxa. 

 | Autor: Foto: Foot Locker  | Autor: Foto: Foot Locker

Predviđa se da će tenisice doći u posebnom pakiranju, ali detalji još nisu otkriveni. Ono što zasad znamo je da će biti dostupne na službenoj stranici brenda i u odabranim trgovinama po cijeni od 120 eura za odrasle te 90-ak eura za dječje modele.

Možda vas zanima Calzedonia ima jako fora hulahopke s horoskopskim motivima: izdvojili smo neke od favorita koje jedva čekamo kombinirati Rubrika Moda Moda

Odlučiš li se i ti nabaviti neki od ovih modela, možeš biti sigurna da će svaka modna kombinacija poprimiti nevjerojatno zaigranu estetiku koja neće proći nezapaženo. Primjerice, fora samterice u boji, udoban džemper i predimenzionirani kaput te ostatak modnih detalja, savršeno će zaokružiti modnu priču u kojoj Grinch tenisice imaju glavu ulogu. No, isto tako, i minimalistički modni odabiri sjajna su podloga za ove modele, pogotovo ako se odlučiš za stroge linije koje će ove upečatljive tenisice opustiti.

 | Autor: Foto: Foot Locker  | Autor: Foto: Foot Locker  | Autor: Foto: Foot Locker

Photo: Foot Locker

Komentari 0