Moda
Grammy haljine Alessandra Ambrosio

7 najljepših haljina s Grammyja i jedna 'gola' o kojoj se ipak najviše pričalo

  • Ni 66. dodjela nagrada Grammy nije prošla bez upečatljivih i glamuroznih modnih odabira
  • Održana sinoć u Los Angelesu okupila je zvijezde poput Miley Cyrus, Due Lipe, Sofije Richie Grainge i drugih, koje su zablistale u haljinama poznatih modnih kuća
  • Upravo se ona Miley Cyrus posebno istaknula, a bila je po mjeri rađen dizajn Johna Galliana za Maison Margielu

Glamurozna dodjela glazbenih nagrada Grammy održana je sinoć u Los Angelesu, a crvenim tepihom prepunim slavnih zvijezda vladale su metalik haljine, sofisticirane jednobojne crne i bijele, kao i uvijek popularne ' gole' haljine. Donosimo sedam najljepših haljina s jučerašnjeg crvenog tepiha Grammyja, kao i detalje 'gole' haljine Miley Cyrus koja je privukla najviše pozornosti.

 

Sofia Richie Grainge

Trudna zvijezda na dodjelu Grammyja stigla je u elegantnoj Yves Saint Laurent crnoj haljini jednostavnog kroja, sa širokim rukavima. U ostatku looka također se držala minimalizma, decentnim nakitom te frizurom zalizane punđe koju često nosi.

Grammy haljine Sofia Richie Grainge | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Sofia Richie Grainge

Alessandra Ambrosio

Supermodel Alessandra Ambrosio nosila je tamnosivu Avellano Boa haljinu od lateksa koja je naglasila njenu figuru, a kombinirala ju je uz Le Silla cipele s visokim potpeticama.

Grammy haljine Alessandra Ambrosio | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Alessandra Ambrosio

Dua Lipa

Dua Lipa također je nosila metalik haljinu, koju je za nju dizajnirao Nicolas di Felice, kreativni direktor Courrègesa. Srebrna haljina s resicama i izrezima na bokovima bila je savršeno nadopunjena predivnim Tiffany & Co. nakitom.

Grammy haljine Dua Lipa | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Dua Lipa

Paris Jackson

Kći Michaela Jacksona, Paris, na Grammyjima se pojavila u crnoj haljini brenda Celine, s velikim cut out detaljem te visokim prorezom na nozi, a za ovu je priliku, u suradnji s brendom Cover FX prekrila svih svojih 80 tetovaža.

Grammy haljine Paris Jackson | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Paris Jackson

Heidi Klum

Heidi Klum također se odlučila za crnu haljinu, iz kolekcije Valdrina Sahitija, a predivnu haljinu sa srebrnim svjetlucavim detaljima nosila je uz nakit Lorraine Schwartz.

Grammy haljine Heidi Klum | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Heidi Klum

Janelle Monáe

Pjevačica Janelle Monáe crvenim je tepihom prošetala u Giorgio Armani Privé crnoj šljokičastoj haljini bez naramenica te s dubokim V izrezom i srebrnim šljokičastim porubom. Također, haljina je na struku imala i ukrasni detalj 3D cvijeta.

Grammy haljine Janelle Monae | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Janelle Monae

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson još je jedna od zvijezda koja se odlučila za jednostavnu klasiku, glamuroznom bijelom Jason Wu haljinom spuštenih ramena, bijelom clutch torbicom te Jared Atelier nakitom.

Grammy haljine Kelly Clarkson | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Kelly Clarkson

Miley Cyrus

Nakon što je John Galliano sve oduševio svojom haute couture revijom za Maison Margielu na nedavnom Tjednu mode u Parizu, Miley Cyrus crvenim tepihom Grammyja prošetala je u kratkoj zlatnoj mrežastoj haljini s njegovim potpisom. 'Gola' haljina bila je izrađena od 14 tisuća zlatnih sigurnosnih kopčica, a Miley ju je nosila uz  Maison Margiela Spring 2024 x Christian Louboutin Tabi cipele.

Grammy haljine Miley Cyrus | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Miley Cyrus

Olivia Rodrigo Možda vas zanima Olivia Rodrigo na Grammy je došla u Versace haljini starijoj od nje same; evo tko ju je nosio 1995.! Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0