Moda

6 stylinga s trendy čokoladno smeđom bojom. I neočekivane kombinacije s njom dobro izgledaju, pogledaj!

Bordo je možda naglo preuzela vodstvo kada su u pitanju u modi najpoželjnije boje za jesen 2024., ali to ne znači da je i jedina. Oduvijek smatrana bogatom, toplom i skupocjenom bojom, koja tijekom ostatka godine ne dobiva dovoljno pozornosti, svakako je tamna, čokoladno smeđa boja. Čokoladno smeđa, iako se na prvu ne čini tako, je boja koju vrlo lako možeš spajati s brojnim drugim bojama, a uvijek kombinaciji dodaje eleganciju i profinjenost. Iako više nije popularna samo u hladnijim mjesecima, ovo ljeto vidjeli smo brojne tamno smeđe haljine i badiće, ovo je sezona kad je u centru pozornosti. I ne žalimo se!

Možda vas zanima Hit boja u svim nijansama: smeđi odjevni komadi dominiraju hladnom sezonom Rubrika Moda Moda

Za popularnost čokoladno smeđe možemo djelonično kriviti brend The Row i njihovu Margaux torbu koja je najpopularnija upravo u čokoladno smeđoj boji, ali i trend brušene kože jer komadi često dolaze u ovoj tamnoj smeđij nijansi. S obzirom na to da i sami sve više čekiramo ovu boju i promišljamo kako je uklopiti u svakodnevicu, donosimo ti 6 outfita za inspiraciju koji će ti dokazati da ti je baš ona nedostajala u ormaru. 

50 nijansi smeđe

Čokoladno smeđa boja će donijeti raznovrsnost u kombinaciji s ostalim nijansama smeđe. Ako si na prvu sumnjičava prema kombiniranju svih nijansi smeđe, vjeruj nam da to može izgledati odlično. Komad u čokoladno smeđoj boji neka uvijek bude onaj uočljiviji, odnosno veći kako bi smirio ostale tonove.

Od glave do pete u čokoladno smeđoj boji

Haljine u čokoladno smeđoj boji, naročito u sjajnim materijalima, jedne su od onih koje zaista izgledaju kao milijun dolara. A kada cijelu kombinaciju nosiš u ovoj boji, riječ luksuz će s tobom koračati ruku pod ruku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Čokoladno smeđa i tamno plava

Čak i ako se radi o jednostavnim komadima, čokoladno smeđa i tamno plava su spoj koji nikada ne preskačemo. Ovaj outfit će vikati - moć, a sigurne smo da ćeš dobiti mnogo komplimenata za isti. Možeš kombinirati čokoladno smeđi džemper s tamno plavim hlačama, ili obrnuto. Ali uvijek ćeš biti stylish. 

Čokoladno smeđa i bijela

Možda na prvu zvuči kao prevelik kontrast, ali u realnosti izgleda odlično. Čokoladno smeđa daje bijeloj boji potrebnu toplinu i prilagođava je jesenskoj sezoni. U danima kada ne želiš ići na snažni kontrast koji sa sobom nose bijela i crna boja, čokoladno smeđa je izbor za tebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA (@leylahajrovic)

Čokoladno smeđa i crna

Da, da i ove dvije tamne boje mogu biti odličan spoj. Toplina čokoladno smeđe boje će ublažiti snagu crne i modna kombinacija će postati opuštenija i manje stroga. To može biti samo jedan komad u bilo kojoj od ove dvije boje, a svejedno će izgledati dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laman Maharramli (@lemanm)

Čokoladno smeđa u kombinaciji s drugim tamnim bojama

Bilo da se odlučiš na sivo crnu kombinaciju ili bilo koji drugi spoj tamnijih boja, dodatak poput čizama ili torbe u čokoladno smeđoj boji će cijeli izgled učiniti svježijim i toplijim. S obzirom da je riječ o tamnim bojama, nema straha od modnih promašaja jer se međusobno sve lijepo sljubljuju. 

 

Photo: Instagram @allchloerose

Komentari 0