Moda

6 odličnih komada koje se isplati uloviti na Imperial sezonskom sniženju

  • Sigurno već neko vrijeme razgledavaš sniženja u trgovinama i ne možeš se odlučiti što kupiti
  • Mi ti donosimo odlične prijedloge s kojima ćeš nadograditi svoju modnu kolekciju
  • Izaberi najdraže komade u kojima ćeš zablistati po sniženim cijenama

Sezonska sniženja već su u punom zamahu, a najbolji komadi samo čekaju svoje mjesto u garderobama. Upravo zbog toga, odlučili smo napraviti popis odličnih Imperial komada koje moraš nabaviti kako bi savršeno upotpunila svoju garderobu.

1. Kaput

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Svake godine cilj je uhvatiti neki genijalan kaput za hladnije dane ili za dane kada se trebamo malo više srediti. Iz ponude smo zato izdvojili topli teddy kaput u sivoj boji, koji je i ove godine odnio prvo mjesto popularnosti, ali i legendarni smeđi kaput koji je idealan za sve prilike. 

2. Sako

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Sljedeći na redu je, sigurno već znaš, kvalitetan sako! Sako koji ćeš prenijeti na sljedeću generaciju, a koji će sve putem oduševiti.

Definitivno ove sezone biramo kožni sako koji nas je, osim upečatljivim izgledom, oduševio i svojom cijenom i mogućnošću kombiniranja. Uz njega donosimo i jedan klasik – sivi sako s predivnim gumbima koji možeš ubaciti u sve svoje modne kombinacije.

3. Hlače

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Uz sako dolaze i kvalitetne hlače. Osim kožnog sakoa, popularne kožne hlače su najveći favorit svakog sniženja jer su neizostavan komad u garderobama.

Svakako uz njih savjetujemo da upecaš i jedne hlače visokog struka i dugih nogavica koje idealno pašu i na štikle i na tenisice i daju pravi chic outfit.

4. Odijela

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Garderoba ne bi bila potpuna kada se u njoj ne bi pronašla odijela – najdraži modni outfiti svih vremena. Uvijek se lomimo oko onih s uzorkom ili jednobojnih, stoga su sezonska sniženja idealna prilika za kupnju i jednog i drugog modela.

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Ulična moda: monokromatsko odijevanje Možda vas zanima Kako monokromatska kombinacija može dobro izgledati! Zgodna prolaznica nam je to pokazala Rubrika Moda Moda

5. Haljine

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Najvoljeniji i najtraženiji ulovi svakog sniženja su naravno haljine, kakve god one bile i za kakve god prilike se koristile. Ženstveni i kvalitetni Imperial modeli upotpunit će tvoju garderobu i dati joj dašak senzualnosti, dok će casual haljine uljepšati svaki dan.

6. Suknje

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Suknje su neizostavni dio svakog ormara jer odlično služe za upotpunjavanje svake modne priče. Kombiniranje jednobojne suknje učinit će svaku kombinaciju posebnijom, dok će one s uzorkom upečatljivo upotpuniti svaki outfit.

Sigurni smo da je će te ovaj vodič potaknuti na kreativne modne priče i upotpuniti tvoju garderobu novim stylish komadima. Sve komade i popuste možeš provjeriti u Imperial prodavaonicama i na Brands & Trends webshopu gdje se penju i do vrtoglavih 60%.
Popis prodavaonica pronađi NA LINKU.

Možda vas zanima Potvrđeno je, Hrvatice luduju za ovim ružnim čizmama. Evo s čim ih nose Rubrika Moda Moda
 
Photo: PR/Imperial

Komentari 0