Moda

6 monokromatskih tenisica koje stavljamo na wish-listu

Nije važno voliš li minimalistički stil ili ne, treba ti barem jedan par monokromatskih tenisica jer kad shvatiš koliko su efektne - nećeš ih nikada prestati voljeti

Jednobojne tenisice apsolutan su must-have ženskog ormara. Zašto? Zato što ih je nevjerojatno lako kombinirati s jednostavnom i čistom paletom boja, a u jednakoj će mjeri svaki outfit učiniti zanimljivijim i podići ga. Kako se prebacujemo iz ljetne u jesensku sezonu, skupili smo listu monokromatskih tenisica. Hoće li se naći i na tvojoj wish listi? 

 | Autor: miss7 miss7

1. adidas Originals Stan Smith “Icy Blue” (565 kuna) - Ovaj klasični Adidasov model uklapa se u svačiji stil i sve ormare. Stoje baš na svima, a ova predivna nebesko plava nijansa savršena je za djevojke koje većinu vremena jesen provode u crnom outfitu...

2. adidas Originals Stan Smith Bold “Tactile Green” (815 kuna) - Zelena nije boja koju zamišljamo na tipičnim tenisicama, ali ova nježna pastelna nijansa savršena je za prijelazno jesensko doba u kojem više ne znamo što bismo obukli. 

3. Reebok Classic Leather II “Shell Pink” (970 kuna) - Ima nešto u ovoj divnoj pastelno rozoj nijansi zbog čega ne možemo oboljeti ovom modelu. Čak i uz najjednostavniji outfit, ve će tenisice zabljesnuti i ostaviti dojam. 

4. Fenty PUMA by Rihanna Cleated Creeper “Puma Black” (1200 kuna) - Kad jesenske temperature stignu, volimo iz ormara izvaditi tenisice tamnijih nijansa. Rihannine nove creepersice savršene su za hladnije sezone, a zbog RiRi su dobile i status ikoničkog modela. 

5. Vans Old Skool “Frost Grey” (450 kuna) - Odlična stvar kod sive boje je to što spada u neutralnu paletu, možeš ju kombinirati uz sve što ti padne na pamet, a onda opet - dovoljno je "jesenska" da se ne osjećaš kao da si u krivoj sezoni. 

6. Nike Air Max LD-Zero “Pearl Pink” (1250 kuna) - Super stvar kod sportskog trenda koji vlada je činjenica da sada napokon možemo spojiti ugodno s korisnim i ne moramo se više odricati udobnosti da bi nosile trendi obuću. Air Maxice su (pouzdano tvrdim!) jedne do najudobnijih tenisica koje ćeš ikada staviti na noge, a o ovoj divnoj pastelnoj nijansi ne trebamo ništa posebno ni reći, zar ne?

Photo: Instagram

Komentari 0