Moda

6 modnih savjeta koji pale i u najtmurnije zimske dane

  • Zima i nije najjednostavnija sezona ako želiš biti stajliš i dobro odjevena
  • Zbog količine slojeva i debelih materijala moda najčešće upravo zimi pada u drugi plan...
  • Ali samo ako ne znaš za ovih pet savjeta

Budimo iskrene, onaj pleteni pulover svima nam polako već ide na živce. Umjesto još jedne sive dolčevite u nizu, u svoju sljedeću kombinaciju uključi jedan od ovih šest ključnih modnih komada i igraj se s modom kao prava fashionistica.

Puffer jakna

Pufaste jakne su su i ove zime vrlo trendi. Tople, mekane i udobne - od sada dolaze i u različitim bojama te razigranim nijansama koje podižu svaku kombinaciju. S obzirom na to da tvoja jakna odnosno kaput čini većinu tvojeg outfita, ovo je uvijek najbolja investicija. 

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

Zabavne hlače

Umjesto haljina (koje zahtijevaju i guste najlonke), ove zime se poigraj sa super zabavnim hlačama koje će ti tako dobro doći za sve društvene prilike. Možeš ih nositi i po danu i po noći te kombinirati sa cipelama na petu, ali i ravnim čizmama. Od materijala, nama se najviše sviđaju bogate tkanine koje su pravi statement, poput primjerice baršuna ili kože. 

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

 

Nova generacija zimskih čizama

Lijepe, elegantne, visoke - u raznim bojama. Visoke čizme ove su zime veliki hit i, naravno tope su. Još ako imaju blok petu, lako ćeš u njima i hodati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is #zaranewin | Leather animal print kitten heel boots

A post shared by ZARA Official (@zara) on

 

Možda vas zanima Mango ima genijalne kožne visoke čizme s kojih ne možemo skinuti pogled Rubrika Moda Moda

Ringovi

Klasične okrugle naušnice idu uz sve u tvojem ormaru. Od haljina pa sve do krupnih pulovera, nosit ćeš ih uz svaki outfit koji zamisliš, a uz to su i jako praktične tijekom zimskim mjeseci. Razmisli: kad sakrijemo svaki djelić kože pod nekoliko slojeva materijala, naušnice su praktički jedini nakit koji itko može vidjeti na nama.

Šarene mikro torbice

Osim činjenice da ih je totalno jednostavno kombinirati za blagdanske partije, mini torbice su odličan način kako se napokon riješiti viška stvari iz torbice. Ali što je najbolje kod njih? Apsolutno su zabavne i totalno razigraju svaki zimski outfit.

 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

 

Možda vas zanima Zaljubili smo se u ovaj pulover s mašnom iz Reserveda - u kojoj boji ti je najljepši? Rubrika Moda Moda

Statement pulover

Balon rukavi, otvorena ramena, mašnice na rukavima - puloveri koji privlače poglede najbolja su investicija i modni odabir s kojim ne možeš pogriješiti. Svoj obični, super jednostavni pulover zamijeni jednim statement komadom - i nikada ti neće dosaditi.

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0