Moda

6 modela ravnih cipela koje posvuda viđamo ove jeseni, i rado nosimo

  • Ako postoji modni trend na kojem smo istinski zahvalni, onda je to vraćanje ravne obuće u prvi plan
  • Već nekoliko proteklih sezona razni modeli ravnih cipela dominiraju modnom scenom, a čini se da ovaj trend punim plućima nastavlja živjeti i u nastavku sezone
  • Secirali smo mnoštvo Instagram feedova i izdvojili šest najpopularnijih ravnih modela kojih se ove sezone baš svi žele dočepati ne bi li njima začinili svoje omiljene kombinacije i ulice pokorili nikad udobnijim koracima

Nemojte nas krivo shvatiti, jako volimo kako su visoke pete u stanju izdužiti našu figuru i svaku kombinaciju podići na višu razinu, no ako postoji modni trend na kojem smo istinski zahvalni, onda je to vraćanje ravne obuće u prvi plan. Već nekoliko proteklih sezona razni modeli ravnih cipela dominiraju modnim pistama i našim Instagram feedovima, a čini se da ovaj trend punim plućima nastavlja živjeti i u nastavku sezone. 

Naše omiljene influencerice svakom novom objavom iznova dokazuju da je, kada je u pitanju obuća, ravna obuća sve samo ne pristajanje na kompromise. Ravni modeli postali su najsvestranija i najelegantnija opcija, dostupna u nizu različitih estetika, od klasičnih balerinki nadahnutih Parizom i elegantnih smeđih mokasinki koje daju dašak uglađenosti svakom stylngu, do mary jane modela koji dolaze u najljepšim nijansama i cipela u špic koje su apsolutni favorit zaljubljenika u scandi estetiku.

Možda vas zanima Reserved čizme izgledaju kao dizajnerski komad i dolaze s najpopularnijim detaljem - preklopom Rubrika Moda Moda

Secirali smo mnoštvo Instagram feedova i izdvojili šest najpopularnijih ravnih modela kojih se ove sezone baš svi žele dočepati ne bi li njima začinili svoje omiljene kombinacije i ulice pokorili nikad udobnijim koracima. 

Smeđe mokasinke

 | Autor: Instagram @annabelrosendahl Instagram @annabelrosendahl Foto: Instagram @annabelrosendahl

Mokasinke su istinski modni klasik koji će bez imalo truda podići svaku odjevnu kombinaciju, a obožavamo što se jednako savršeno uklapaju u poslovne outfite, kao i one za slobodno vrijeme. Iako mokasinke postoje u gomili različitih izdanja, najpopularnija opcija za jesen pred nama su elegantne smeđe verzije koje se divno uklapaju u jesensku paletu boja i odišu tihim luksuzom.

Cipele u špic

 | Autor: Instagram @styleidealist Instagram @styleidealist Foto: Instagram @styleidealist

Modele sa strogim špičastim vrhom najglasnije zagovaraju ljubiteljice scandi estetike, a modna garnitura ovakvih modela predvođena je Gannijevim špičokama s nitnama. Zaljubljenicima u ovakve modele nudi se mnoštvo opcija, od minimalističkih verzija od smeđe kože do onih nešto razigranijih u vedrim bojama, a ove se godine nose uz sve, od traperica i hlača sa širokim nogavicama do  voluminoznih suknji i haljina.

Klasične balerinke

 | Autor: Instagram @_jessicaskye Instagram @_jessicaskye Foto: Instagram @_jessicaskye

Ako slučajno kojim čudom postoji netko tko još uvijek nije uložio u par balerinki, sada je pravo vrijeme da to učini. Ovaj je model cipela s razlogo jedan od najikonskijih koji postoje, a ove jeseni ekstravagantne iteracije mijenjaju klasični, nenametljivi i svestrani modeli koji će upotpuniti baš svaku kombinaciju.

Mary jane cipele u boji

 | Autor: Instagram @leasy_inparis Instagram @leasy_inparis Foto: Instagram @leasy_inparis

Mary jane cipelice su tijekom protekle godine doživjele veliki comeback, a popularnost im i dalje ne prestaje rasti. Dok su proteklih mjeseci omiljene opcije bile one klasičnih boja i Alaïa model sa zakovicama, ove su sezone u prvom planu nešto šarenije opcije. Od srebrnih nijansi do trendovskih crvenih ili pastelno plavih, što neobičnija boja, tim bolje.

Dvobojne mokasinke

 | Autor: Instagram @adrisalsi Instagram @adrisalsi Foto: Instagram @adrisalsi

Osim već spomenutih smeđih mokasinki, ove su sezone posebno popularne i dvobojne mokasinke koje su istovremeno i klasične i zabavne i koje će razigrati i najjednostavnije kombinacije. 

Klompe

 | Autor: Instagram @francescasaffari Instagram @francescasaffari Foto: Instagram @francescasaffari

Svakoga tko obožava obuću u koju se lako uskoči, oduševit će vijest da su klompe ponovno veliki hit. Naš su favorit klasični  Birkenstock modeli koji nikada neće izaći iz mode, no mnoštvo brendova nudi svoje slične verzije po značajno povoljnijim cijenama.

Možda vas zanima Izgledaju identično kao Ugg Tasman, ali koštaju samo 23 eura: poželjeli smo ih u svih 5 boja Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @darlene_bella

Komentari 0