Moda
Modni savjeti za visoke žene

5 modnih savjeta za visoke žene - olakšat će izbor odjeće i 'uglancati' tvoj stil

  • Vrlo si visoka (čestitamo!), ali ti to katkad radi probleme pri kupnji odjeće ili odluci što odjenuti?
  •  Koji puta se zbog visine osjećaš nezgrapno i misliš da nisi ženstvena ili pak ne možeš pronaći odjeću dovoljno dugih rukava ili nogavica
  • Ovih 5 savjeta pomoći će visokim ženama da od svijih centimetara naprave prednost i izgrade dobar stil 

Kad je netko jako visok, na dnevnom su redu prekratki rukavi i hlače i nije uvijek lako pronaći odgovarajuću odjeću za sebe. Međutim, s nekoliko jednostavnih trikova možeš izvući najbolje iz svoje veličanstvene figure. Evo pet savjeta za stayling koji će olakšati život vrlo visokim ženama.

Možda vas zanima Napustile su dobro plaćeni posao i pokrenule svoj - pogledaj što sada rade Rubrika Life&style Life&style

1. Haljina kao gornji dio 

Mnoge su haljine mini ili klasične, midi duljine, nažalost, više gornji dio nego haljina za visoke žene. Međutim, to ne predstavlja problem, jer se i kao takva također može jako dobro nositi.Kratke i srednje duge haljine možeš nositi kao tuniku možeš nositi uz traperice, široke hlače, tajice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

2. Hlače

Odaberi hlače 7/8 dužine, boyfriend i mom traperice jer svojom siluetom vizualno skraćuju figuru.

Okrugli, kvadratni ili V? Modni stručnjaci otkrivaju kakav izrez trebaš nositi s obzirom na svoju građu

3. Romantični detalji

Kako bi naglasile ženstvenost te djelovale nježnije, visoke žene mogu se osloniti na romantične detalje u odijevanju. Na primjer meke krojeve bez strogih linija, volančiće ili romantične cvjetne printove.

4. (Pre)kratki rukavi su in 

Ako su rukavi na sakoima i jaknama uvijek prekratki, ¾ rukavi su dobra opcija. Alternativno, dugi se rukavi mogu dva puta zavrnuti kako bi se prikrilo da su ti prekratki. Ovako odjeća djeluje nonšalantno, a zavrnuti rukavi su i vrlo in, posebno u toplim mjesecima.

5 stajling pravila za žene s bujnim tijelom: svaku oblinu pretvori u prednost

5. Cipele

Visoke žene najčešće imaju velika stopala. Kako bi stopala izgledala kraće, idealne su cipele sa zaobljenim ili četvrtastim vrhom. Odabereš li cipele u špic, optički ćeš povećati nogu.

Photo: Shutterstock

Komentari 0